Почетна / Фудбал / Супер лига

НИШЛИЈЕ СПРЕМАЈУ БОМБУ: На мети Ђукић и Косановић

Раднички од јуче без шефа стручног штаба, руководство реаговало после ремија у Лучанима
ФОТО: В. Марковић

Спремају Нишлије бомбастично решење за Крунићевог наследника. Преговори се воде са Мирославом Ђукићем, бившим тренером Партизана, Валенсије, Ваљадолида и селектором А и младе репрезентације Србије.

Други кандидат је Милорад Косановић, он је тренутно на одмору у Шпанији и челници клуба су га већ контактирали.

Симо Крунић преузео је Раднички када је нишки клуб био на припремама у Термама Чатеж у Словенији, а непосредно пошто је Ненад Лалатовић одлучио да са Чаира оде у Војводину.

Било је то у другој половини јуна, а после тачно два месеца Крунић је отишао из Ниша.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rio Bravo
Bice ona cuvena Đukina samo sad “Mi smo Radniiiiickkkiiii....” samo sad ce mu biti lakse protiv sebe je u Partizanu imao sudije,a sad ce mu oni biti vetar u ledja...
Sveta
Zamene za igrace koji su napustili Radnicki ojektivno nisu adekvatne da bi Radnicki nastavio sa rezultatima koje je imao.
meraklija sa istoka
Slazem se da Krunic nije resenje za Radnicki i da neguje suvise defanzivan fudbal sto se rezultatski “osvetilo” Radnickom. Promena trenera nece resiti probleme Radnickog bez nekog ozbiljnog pojacanja jer ovaj tim je ispod svakog nivoa. Ne pamtim da je Radnicki imao gori sastav od ovog danas. Bez igraca ko god da dodje za trenera nece moci mnogo toga da promeni. Sem Mihajlovica sve sami promasaji. Novi trener ce svakako unaprediti i poboljsati igru Radnickog u to ne sumnjam ali dometi ovog tima nisu tako veliki kao onog prosle godine. To svako ko malo poznaje fudbal ako je gledao Radnicki moze da zakljuci. Voleo bih da gresim ali na zalost plasim se da sam u pravu.
dejavu
Kako uopšte mogu da stavljaju u istu ravan tu dvojicu.
merak_lija
Pa i ne moze Kosanovic je puno bolji i iskusniji
Gogy Pfc
Murinno from Stitar je samo maska Kkosan ce to preuzeti.Treba Da izgleda da je prvenstvo regularno .Dovesti jos jednog svog trenera koji ce igrati prijateljske tekme na Rajku...a Patizan rusiti gde god ko moze... Koliko trebera Zvezfa ima u svojoj percepciji Kung fu lige.
meraque
Bravo za komentar !

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.