Почетна / Фудбал / Супер лига

Јавор поново повео, Вождовац ипак стигао до прве победе у сезони

Фудбалери Вождовца уписали су прву победу у сезони, пошто су на свом стадиону у петом колу Супер лиге Србије победили Јавор после преокрета са 2:1
ФОТО: М. Рашић

Гости из Ивањице повели су поготком Николе Петковића у 10. минуту, али је Вождовац већ у наредном нападу успео да дође до изједначења и то пошто је изнудио једанаестерац.

Сигуран извођач најстроже казне био је Немања Николић у 12. минуту. "Змајеви" су наставили с офанзивном игром, што је донело резултат у 27. минуту када је Стефан Хајдин упослио Јована Нишића за, касније се испоставило, коначних 2:1.

Семафор петог кола Супер лиге Србије:
Вождовац – Јавор 2:1 (Николић 13. једанаестерац, Нишић 27 – Петковић 10)
Субота:
17,00: Инђија – Радник
20,00: Чукарички – Пролетер
20,00: Младост – Раднички
20,00: Спартак – Црвена звезда
Недеља:
19,00: Партизан – Рад
20,00: Мачва – Напредак
20,00: Војводина – ТСЦ
Коментари35
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

roki
BONDZULIC DA SE SMENI,UNISTICE JAVOR.
Perica
Ma propast dokle smo dosli. Javor je krs a trener tesko da sta zna. Dovoljno je pokazao stavljanjem Markovica van igre.Mali Petkovic i Markovic klasa igraci ostali osrednjj
Uki
Mare zasluzuje mnogo vise od javora i mnogo bolje jer je odlican igrac i veliki covek!svi to znaju decko je klasa u svemu u odnosu na mnoge
Ivanjica
Sramotaaaaa sramota sramota sramota Vratite decka koji vas je doveo do super lige sramota. Vec ispadamo. Zasto lazete da je Markovic povredjen ? Sram vas bilo
olala
STA DRUGO I ZNAJU,A NE, GRESIM, ZNAJU DA GUBE.
ICIc
Ovim se javor osramotio kao nikad do sad i nikad nece ovoliko.tako mu vracate za sve golove sram vas bilo!
Dom kulture
Svi znaju da je Milovic ostao zbog upisa PRO licence, u svakom drugom slucaju bi otisao iz kluba.. Smenjen jer niko nije mogao da se mesa u tim.. Gde ima da covek uvede u ligu, postave novog trenera bez njegovog znanja. On to nije zasluzio!!!
Lio
Ni on ni markovic ovo je sramota nevidjena
NAVIJAC
PELE , izrastao si u pravog vodju JAVORA i po igrackim i ljudskim kvalitetima Cenim sto nisi sebican i sto svojim dodavanjem sve odusevljavas .
istina
Smenjeni oni sto su pobedjivali,a sada nastupaju prevaranti ,lazovi i prostaci.Vide im se rezultati hahahahahahahhahahahaaaa........smesni su takvi kakvi jesu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.