Почетна / Фудбал / Супер лига

Крунић пред Јавор: Само победа нам одговара

Он је изјавио је елиминација од Естонаца и даље све боли, али да екипа мора да се окрене Суперлиги
ФОТО: БЕТА/АП

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Симо Крунић рекао је да је елиминација из Европе оставила последице на његов тим, али да се нада да ће у Суперлиги кренути низ победа већ од сусрета са Јавором у Нишу.

- Даћемо све од себе да забележимо победу. У прошлом колу смо поражени од Црвене звезде и морамо да се што пре вратимо на победнички пут. Испадање од Флоре у Лиги Европе оставило је велике психичке последнице на нас, пре свега због одговорности према клубу и људима који га воде, а који су нам све дали и омогућили врхунске услове за рад - рекао Крунић на конференцији за медије у Нишу.

Он је изјавио је елиминација од Ештонаца и даље све боли, али да екипа мора да се окрене Суперлиги.

- Чека нас Јавор, традиционално неугодан ривал за све тимове у овој лиги. До сада је одиграо само једну утакмицу у првенству, изгубио је у гостима од Звезде 2:0 и гледајући тај меч стекао сам утисак да се ради о веома дисциплинованој екипи. Организовано се брани и покушава да противника угрози из контри. Овај меч дочекујемо спремни и свесни да нам ниједан други резултат осим победе не одговара. Играмо пред нашом публиком, имаћемо сигурно лепу подршку са трибина и све предуслове да одиграмо добро и освојимо три бода.

Крунић је најавио нападачку игру, уз максимално озбиљан приступ и без потцењивања Јавора.

Утакмица 3. кола Суперлиге Раднички – Јавор игра се сутра од 20 сати на стадиону Чаир.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sigurica
Javor je filijala Radnickog vec godinama tako da je sklanjalica zagarantovana..
Merak mi je
Ovo je još kod nas???!!!!
Fudbalske sudije
Znamo, ne brini!
Dr
Simo pozz iz Talina.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.