Почетна / Фудбал / Супер лига

Крунић: Нема времена за тугу, три бода су обавеза (ВИДЕО)

Тренер Радничког из Ниша Симо Крунић изјавио је да његов тим нема времена да тугује због елиминације од Флоре у квалификацијама за ЛЕ и да мора што пре да се опорави победом над Пролетером
ФОТО: Бета/Саша Ђорђевић

После наше елиминације из квалификација за Лигу Европе сваки противник који нам дође након три дана је тежак. Немамо времена да тугујемо за испуштеном приликом у двомечу са Флором, морамо да се опоравимо јер нам почиње Суперлига и наша је обавеза да је отворимо са три бода. Клуб мора да настави са резултатима из прошле сезоне – рекао је Крунић на конференцији за новинаре у Нишу.

Како је нагласио, све осим пласмана у Европу наредне сезоне биће неуспех за Раднички.

О екипи Пролетера не знамо много, пошто је, као и ми, променила састав у односу на прошлу сезону. И они се налазе у процесу формирања новог тима, али то је свакако добра екипа. Темељно СW припремамо за овај меч и направићемо неколико промена у стартној постави у односу на претходни меч. Није то због лоше игре, већ због тога што неки играчи још увек нису спремни да играју у ритму четвртак-недеља – рекао је Крунић.

Каже и да верује да ће Раднички бити на нивоу против тима из Новог Сада.

Оптимиста и верујем да ћемо у недељу одиграти квалитетно, освојити три бода и отворити Суперлигу на најбољи могући начин – навео је он и позвао публику да дође на Чаир у великом броју.

Крунић ускоро очекује на терену и прошле сезоне најбољег стрелца Суперлиге Нермина Хаскића.

Након неугодне повреде почео да тренира пре неколико дана, а када ће се почети да игра зависиће од његове физичке спреме. Чим буде на оптималном нивоу он ће заузети своје место у постави, а ја се надам да ће се то десити што пре – истакао је Крунић.

Утакмица између Радничког и Пролетера игра се у недељу од 20 сати у Нишу.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ako zatreba
Ma, ne brini. Tu je boki.
Haris
Toncev u kafani narucuje pesmu: Raano je za tugu,za srecu kasnoo jee !
merak_lija
Na sta smo spali od kluba za koji je nekada navijao skoro ceo jug Srbije,da nas ovakvi vode
Meraklija
Držimo te za reč. Pobeda na Čairu u nedelju. Pustiću tiket... Pozzu
slavisa kokeza
shvatio sam poruku. bice bar jedan zvezdanesterac.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.