Почетна / Фудбал / Супер лига

Дерби кола на Бановом брду, Чукарички против Напретка, улаз на исток бесплатан (субота, 20 часова, САСТАВИ)

Нема опуштања на Бановом брду, без обзира на две и то убедљиве победе у квалификацијама за ЛЕ
ФОТО: Н. Неговановић
Чукарички – Напредак (субота, 20 часова)
Стадион: Чукаричког. Капацитет: 4.070. Судија: Новак Симовић. Помоћници: Никола Ћоровић и Милош Симовић.
ЧУКАРИЧКИ: Белић, Ћирковић, Шапић, Пушкарић, Богосавац, Ковач, Доцић, Видосављевић, Стојановић, Луковић, Тедић.
НАПРЕДАК: Милошевић, Аксентијевић, Пајовић, Миловановић, Ћуковић, Ндиаје, Ђорић, Ожеговић, Ивановић, Зец, Павићевић.

 

Без обзира што су на домаћем терену у 2019. два пута савладали Напредак, фудбалери Чукаричког са респектом говоре о ривалу.

Успели смо да се одморимо после утакмице са Банантсом, захвалио бих се и управи клуба која нам је обезбедила чартер, јер би у супротном провели чак дванаест сати у путу. Доста смо се намучили у Јерменији због тешког времена, али шеф је распоредио минутажу, тако да смо сви одлично пред почетак првенства. Поштујемо Напредак, али гледамо само нашу игру – рекао је Марко Доцић, капитен Чукаричког.

Упркос добрим резултатима, Брђани нису надмени пред долазак Напретка.

Анализирали смо Напредак , довели су и они доста играча, променили стручни штаб који могу доста тога да им  донесу. Наша највећа снага и предност је што смо остали на окупу. Окосница тима је ту. Отишао нам је Мудрински, али ту је Тедић који ће га заменити.

Добром резултату нада се и Душан Ђорђевић, помоћни тренер Чукаричког:

Сви смо свесни у клубу и стручном штабу да су све очи упрте у нас после ова два меча у Европи и очекујемо да наставимо са офанзивним фудбалом, уз чињеницу да имамо много младих играча у тиму. Надамо се успеху против Напретка, уз свако уважавање противника. Здравствено стање је све боље, Кајевић и Величковић се опорављају,Овусу полако улази у наш тренажни процес,али неће бити у конкуренцији. Од најбољих 20 изабраћемо 11 за меч против Напретка. Не смемо да мислимо на Молде, морамо само о Крушевљанима, јер је то изузетно битна утакмица за нас на почетку првенства.

За разлику од Напретка, Чукарички је претрпео минималне промене у играчком кадру и то је једна од предности домаћина на Бановом брду.

Препуштамо улогу фаворита Чукаричком, али на терену неће бити респекта. Нисмо још увек комплетирали екипу како сам желео, појединци су нам се касније прикључили и нису још увек у комбинацији. Било је и проблема са повредама. Баха није одиграо ни минут, није чак ни у пуном тренингу. Исто важи и за Вукадиновића, али то је и прилика за стартере да се наметну, искористе шансу на најбољи начин. Једно је сигурно, бићемо храбри и напашћемо Брђане, надам се да ће се исплатити – истиче Предраг Роган, шеф Напреткове струке.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Čarapan
Ljubavi moja, želim ti da ostvariš svoje snove! Napred Napredak!
Marko
Ajmo Čarapani!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.