Почетна / Фудбал / Супер лига

Звездине легенде углас: Гласање за грб је привилегија

Почетак сезоне идеална је прилика за звездаше да обнове чланство или се учлане у клуб уколико то до сад нису учинили, а додатни мотив је гласање за распоред звездица изнад грба које ће трајати 28, 29. и 30. јуна
ФОТО: ФК Црвена звезда

Освојена 30. титула донела је прегршт радости звездашима и трећу звездицу изнад грба. Управо распоред звездица приредио је слатке муке присталицама црвено-белих, а клуб је одлучио да сви чланови имају привилегију да бирају нови изглед грба.

Оваква одлука обрадовала је и чланове ветерана Црвене звезде, легенде клуба Ратомира Дујковића и Јована Аћимовића.

- Пратимо сва дешавања у клубу. Као чланови Звезде упућени смо у све активности па тако и гласање. Грб је симбол клуба и сматрам да је зато важно да сви којима је црвено-бела боја у срцу имају прилику да учествују у избору решења. Лично сам за трећу опцију, односно велике звездице у равни - рекао је накадашњи голман.

На Дујковићеве речи се надовезао Аћимовић:

- У свету се припадност клубу осликава кроз чланство и сматрам да ту филозофију требају да усвоје и звездаши. Привилегије које стичу су додатни повод, а свакако да је гласање за распоред звездица феноменална иницијатива. Фаворит ми је, такође треће решење - рекао је Аћимовић.

Осим гласања за распоред звездица чланови клуба имају и следеће привилегије: право да гласају на клупским изборима и да се кандидују за члана Скупштине клуба, право куповине сезонских пропусница, право прече куповине карата за међународне утакмице, попуст од 20% у Ред Стар шоповима, бесплатну посету музеја и приступ посебним секцијама званичне мобилне апликације клуба.
 
Учлањење и обнову чланства је могуће обавити у просторијама сервиса за чланство на стадиону “Рајко Митић”, али и онлајн преко званичног клупског сајта. Цена учлањења за пунолетна лица је 1000 динара, деца од 15 до 18 година плаћају пола чланарине, док је за најмлађе звездаше чланство бесплатно.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srpska zvezda
A jel može Krst i 4S u sredini Petokrake.
Ugly Kid Joe
Kakav god da bio raspored zvezdica iznad,zadrzacete ogromnu crvenu petokraku posred grba? Simbol srpstva,stuba srpstva i srpskog brenda u gro-planu! Tako i treba. E jeste prava beogradska manguparija,he,he,he...
ACM
Šta da radiš brate, mnogo vole da prekrajaju ili kreiraju istoriju kako njima odgovara !!!
Православни Делија
Просто решење : Ставити Крст и 4С у средини Велике Звезде,која тако постаје СРПСКА. Онда ће суседи постати Мала звезда интернационале!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.