Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић од данас у Војводини

Новосађани се договорили са дојучерашњим тренером нишког Радничког
ФОТО: Н. Неговановић

Оно што се у последњих неколико дана чинило као готова ствар у петак увече је добило потврду. Ненад Лалатовић прво ће данас од 12 сати у Новом Саду бити промовисан у шефа стручног штаба Војводине, а затим ће на Златибору да почне свој други мандат у редовима суперлигаша са „Карађорђа”.

Повратник на клупу Лала ће у поподневним сатима одржати први тренинг са играчима који на традиционалној летњој бази Новосађана бораве од 17. јуна и овде остају десет дана.

Коначни договор постигнут је у петак увече кад се Лалатовић званично растао са Радничким из Ниша.

После златиборске фазе, у којој није била предвиђена провера форме у пријатељским утакмицама, на реду је ударни део у Словенији, где ће кандидати за први тим, поред редовних тренинга, имати прилику да се представе у неколико контролних утакмица.

На данашњој конференцији за новинаре у новосадском хотелу „Шератон” биће представљени и нови челници Војводине: председник УО Војислав Гајић, генерални директор Душан Бајатовић и спортски директор Никола Лазетић.

После овог скупа, који почиње у 12 сати, новоизабрани најодговорнији људи новосадског суперлигаша отпутоваће на Златибор, где ће пар дана провести са екипом на припремама. 

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

milan
veliki trener sad bar ima preime LALAtovic za novi klub , ide samo gde se namesta znaci sad kladionica na vosu i ekipa drincic i ostali penzosi doveo i vucica cak hahaha kad bi bila neka kasa uplatimo pare ide vise iz Srbskog fudbala

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.