Почетна / Фудбал / Супер лига

Васиљевић Звездин до 2023. године, Раднику 150.000 евра (ВИДЕО)

Црвена звезда је добила друго појачање у летњем прелазном року. Млади голман Никола Васиљевић ставио је параф на четворогодишњи уговор са српским шампионом
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Никола Васиљевић, голман рођен 1996. године, појачао је редове црвено-белих. Како истиче нови чувар мреже црвено-белих, на данашњи дан остварен је његов највећи сан.

Дуго сам чекао овај потпис, још од зиме и напокон се десио. Велика ми је част и поносан сам што сам потписао за овако велики клуб као што је Црвена звезда. Управо ми се остварио дечачки сан. Долазим у клуб када је најјача конкуренција, али то је само још један мотив за мене да наставим да радим и да стрпљиво чекам шансу. Надам се да ћу оправдати очекивања људи из клуба, стручног штаба и навијача – рекао је Васиљевић.

Својим наступима у дресу Радника у претходној сезони Васиљевић је зарадио позив репрезентације Србије.

Одлична сезона је иза мене, позив у национални тим увек је изузетна част. Имао сам доста понуда из иностранства у овом прелазном року, али ми је Црвена звезда била једина опција.

Млади голман имао је прилике да се у националним селекцијама упозна и са многим Звездиним фудбалерима.

Чуо сам се са Борјаном пре него што сам дошао, познајемо се дуго, и уверен сам да неће бити никаквих проблема око рада, али и дружења у Звезди.  Познајем и младе играче из репрезентације, Вулића, Бабића, Гајића, такође и Јовичића и Павкова и сигурно ћу се добро уклопити – рекао је Васиљевић.

Раднику ће припасти обештећење од 150.000 евра, а долазак репрезентативног голмана поставља под упитник дугорочнији останак у клубу Зорана Поповића, који је у прошлој сезони искористио на добар начин сваку шансу кад између статива није био Милан Борјан.

Због учешћа на Голд купу и мини-одмора после такмичења, могуће је да Борјан не брани у Литванији против Судуве 9. или 10. јула, него Поповић или новајлија Васиљевић.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deda Miloje
Šta će im on?
los penzos 47
Kokos ,tvoj navijački sabrat Karlo ti je sve objasnio!O korenima,t.j.o agenciji trija vaših legendi i vremenu ,kada je fudbaler,zahvaljujući spregi medija,nadri-stručnjaka i menadžera-postao samo obična ROBA!
Rio Bravo
Najjači mi je ovaj deda,kao onaj u ljubicastom odelu.On služi za slikanje,a u Zvezdi se pita kao Brnabicka u vladi.
Kokos
Ovo je više nego msramotno što rade don Terza i Crvena zvezda kojoj ništa nije trebao ovaj momak. Nakon Borjana, Popovića i još dvojice "talentovanih" golmana Crvena zvezdca je divela i momka koji neće braniti nikada. Grijaće klupu,m tavoriti i propasti. Zvezda samo uništava fudbalere i jedin o što Terzić radi otima rivalima fudbalere, uništava mlade igrače, osvaja namještene titule i uništava srpski fudbal. Dovedeni su Babić i Gajić, Stojiljković, koji su bili svjetski šampioni na Novom Zelandu, ali i mnogi drugi mladi igrači koji nisu igrali i neće ni igrati jer su uložene ogromne pare u supertalentovane kandiodate za reprezentaciju Srbije Borjana, Boaćija, Bena, Ebisiljao, Marina, Tomanea, Sumailiju, koji će u godinama koje predstoje biti okosnica nacionalnog tima i ponos Srbije, najsrbskijeg kluba i doktora fudbala. U tom cilju razvoja fudbala prodani su Joveljić i Terzić jer oni treba da klupu tamo negdje u bijelom svijet...
Željko Pavlović
Da ostane 3 godine!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.