Почетна / Фудбал / Супер лига

Саво на припреме није повео осморицу, међу њима Валијенте, Милетић, Закарић...

На списку путника нису још Вулићевић, Урошевић, Босић, Георгијевић и Николић
ФОТО: В. Марковић

Храбар потез Сава Милошевића: решио је да спроведе рез! Тренер Партизана одлучио је да на Златибор, на прву фазу припрема уочи главне у Словенији, не поведе осморицу играча са списка лиценцираних у прошлој сезони.

Међу 26 путника на релацији „Земунело”, српска планинска лепотица нису дефанзивци Мирослав Вулићевић, Марк Валијенте, Немања Г. Милетић и Слободан Урошевић и нападачи Радивој Босић, Горан Закарић, Дејан Георгијевић и Немања Николић!

Интересантно: квинтет који заједно може да се подичи са чак 16 трофеја у црно-белом дресу, највише Вулићевић шест, потом, Милетић четири, уз напомену, Босић није одиграо ниједну утакмицу, иако је део генерације с руком на последњем пехару купа.

О Милошевићевој процени најбољи суд даће време: у Хумској очитано кроз освојене трофеје и пласман у групну фазу европских такмичења (све испод фијаско), међутим, требало би нотирати – Саво је урадио оно што није одавно неко од његових претходника. Радикално, нема шта!

Савиних 26 путника за припреме на Златибору
Голмани:
Филип Кљајић
Немања Стевановић
Александар Поповић
Дефанзивци:
Немања Р. Милетић
Периша Пешукић
Бојан Остојић
Игор Вујачић
Доминик Динга
Страхиња Павловић
Златан Шеховић
Везисти:
Милан Смиљанић
Александар Шћекић
Саша Здјелар
Миљан Момчиловић
Зоран Тошић
Армин Ђерлек
Филип Стевановић
Лазар Павловић
Сејдуба Сума
Иван Милосављевић
Ђорђе Ивановић
Страхиња Јовановић
Слободан Станојловић
Муса Нџај
Нападачи:
Рикардо Гомеш
Огњен Ожеговић
Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Karlo Veliki
Vreme je da se Partizani oslobodi nesposobnih crnogorskih kadrova na rukovodecim polozajima. Zecevic je doveo Vazuru a Vujosevic Vucelica. U klub mogu samo sposobni i ako unose kapital, nikako kao do sada. Ako Srbija daje svoja JP za sponzore ne vidim razlog da drzava ne ima svoje organe u klubovima radi kontrole utroska sredstava, a ne stranu mafiju. Crnogorci mogu u Partizan jednako kao Slovenci, Albanci, Makedonci,...i svi drugi stranci. Najezim se kad vidim nesposobne Vazuru i Vucelica. Vuletic je uvredio Srbiju posle utakmice Crna Gora-Kosovo, i kao takav nije za Partizan.
Madjionicar
Ali zato ima mjesta za 35-godisnjeg Ostojica i Smiljanica koji nam sa 32 godine samo sjedi na klupi? Savo, pamet u glavu.
Knego
Tu je moralo biti mesta za Nikolića i Valijentea. Jedino, ako su pred transferom.
Madjionicar
I Zaharica.
јоца
Саво,због председника клуба довео црногорце,вероватно ће играти за црну гору против косова и метохије.мислим треба да се опрости од шћекића,навијачи то неће опростити и мислим да сви којима је на души србија не треба да долазе на партизанов стадион-бојкот-па нека управа то оправда или да да оставку
Pa Vujacic je upravo debitovao za seniorsku reprezentaciju Crne Gore bas na toj utakmici protiv Kosova.
Zoran
Konacno radikalan rez, niko od ovih nema mesta u Partizanu, sve sami sporaci sa vrlo slabom konstitucijom, motorikom i eksplozivnoscu. Lutovac je primer modernog krila danas, prespreman, jak i brz, jakog suta. proslo je vreme driblera od 60kg

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.