Почетна / Фудбал / Супер лига

Пријава за Антића стигла Дисциплинској комисији ФСС преко пуномоћника

Поступаћемо према датом стању, односно расположивим доказима – тврди искусни правник из Крагујевца
ФОТО: Архива Журнала

Жарко Стевановић, председник Дисциплинске комисије ФС Србије, упознат је са случајем који је заталасао фудбалску Србију, нарочито на јужној прузи.

 

У првом плану су Драган Антић, председник и тренер Динама, дојучерашњег суперлигаша и Лука Ратковић, фудбалер клуба из Врања.

Према наводима играча, у питању је насртај и физички напад Антића на једног од адута у прошлогосезонској трци за бодове, 11. маја у Врању, на мечу против Спартака Ждрепчева крв.

Пријава је стигла Дисциплинској комисији ФСС преко пуномоћника, ми смо је евидентирали и доставили Драгану Антићу на изјашњење у року од осам дана од тренутка пријема. То је уобичајена процедура. Све је, дакле, у рукама комисије. Поступаћемо према датом стању, расположивим доказима – не оставља дилему Жарко Стевановић, правник из Крагујевца.

Председник Дисциплинске комисије ФСС, за крај је поручио:

Радићемо као и у сваком другом случају. Биће донета одлука у складу са прописима.

 

 

 

 

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Markos
Ma Dragan Antic je gospodina ogroman novac ulozio je u Fk Dinammo a pljuju ga I smestaju mu misevi Koji bi radio dosli na njegovo mesto nice nice lady prodamo paketice prava slika Fss su juce Mladi koliko Ono su primili of nemaca jelce I zato Recko da odgovara aaahhaa.
Rio Bravo
Fss u skladu sa propisima?To kao kad FK Trepča kao treća u zoni ulazi u Srpsku ligu?Da,da u skladu sa propisima i to mafijaškim.
ДонКокезоне
Па, и Рецко спада у тај миље који помињеш, тако да је стварно "у складу са прописима"

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.