Почетна / Фудбал / Супер лига

Милојевић: Судува је квалитетан противник, добро ћемо се припремити

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је Судува квалитетан противник и да ће се његова екипа добро припремити за двомеч првог кола квалификација за Лигу шампиона
ФОТО: И. Веселинов

Жребом у Ниону је одлучено да ће Судува бити противник Звезде у првом колу квалификација за Лигу шампиона. Две екипе играле су и прошле године у квалификацијама.

Добро се познајемо, познају и они нас. Имају много играча са простора бивше Југославије, то су њихови носиоци игре. Ту су Живановић, Чађеновић, као и много играча који су наступали у Хрватској. Сигурно треба обратити пажњу на њих. Још је рано, али сигурно ћемо детаљно анализирати противника – рекао је Милојевић за клупски сајт.

Прва утакмица играће се 9. или 10. јула у Литванији, а реванш је на програму седам дана касније у Београду.

Иако се за годину дана није много тога променило, Милојевић је рекао да ће предстојећи двомеч бити другачији од оног пре годину дана.

Гледајући њихову екипу данас, видим да су задржали седморицу или осморицу играча, тренер им је исти, прваци су своје земље и сигурно их треба поштовати. Играју са тројицом фудбалера у одбрамбеној линији и даље су у формацији 3-5-2 и имају високе играче. Игру углавном базирају на прекидима и дугим лоптама. Не бих желео да много пажње обраћамо на прошлогодишњи сусрет, ова утакмица ће бити посебна – навео је он.

Одмерићемо снаге са добрим и квалитетним противником, треба да се спремимо као што смо се спремали последње две године, да будемо максимално фокусирани за обе утакмице – додао је тренер црвено-белих.

Милојевић је додао да су играчи мотивисани на припремама и да све захтеве лако извршавају.

Екипа је без великих промена у односу на прошлу годину, што мени много олакшава посао, јер сада већ можемо да се бавимо и неким детаљима у игри који су нам фалили и које желимо да унапредимо. Форму ћемо брусити кроз пријатељске утакмице. Предност Судуве је што су они већ у такмичарском ритму, тако је било и прошле године. Мислим да ћемо кроз јаке противнике на припремама успети да дођемо до жељене форме на старту квалификација за Лигу шампиона – рекао је Милојевић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Daki
“Милојевић: Судува је квалитетан противник, добро ћемо се припремити”! Ovo su dobro poznate reči Milojevića pred ama baš svaku utakmicu Zvezde u bilo kom takmičenju! Hoćemo nešto novo, hoćemo da nas Milojević uveri da će pripremiti Zvezdu da konačno igra brzo, borbeno i sa žarom!
Milos
Sada ce Suduva da vas oduva.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.