Почетна / Фудбал / Супер лига

Нови змај слетео на „кров“ - Цветковић прво појачање Вождовца

Након првог дела припрема, који ће бити одрађен у Београду, на теренима ФСБ на Ади Циганлији због великих радова на замени вештачке траве на стадиону у Заплањској, Змајеви на двонедељне припреме у Словенију путују 23. јуна
ФОТО: fkvozdovac.rs

Вождовац представио је прво појачање у летњем прелазном року, а нови играч Змајева постао је Ненад Цветковић. Стамени штопер долази у редове Вождовчана као слободан играч, након што је протеклу сезону провео у Земуну.

Након званичног потписивања уговора у просторијама клуба у Заплањској улици, двадесеттрогодишњи Ужичанин, који је прошао фудбалску школу и млађе категорије Црвене звезде, није крио одушевљење доласком на „Кров“ и испред себе је поставио високе циљеве за наредну сезону.

– Утисци након потписивања уговора и првог одрађеног тренинга са екипом су феноменални. Сви добро знамо да је Вождовац један од клубова у Србији који сјајно функционише и поносан сам што ћу имати прилику да заиграм у дресу Змајева и да будем део овог клуба.

Цветковић је имао прилике да се на првом тренингу са екипом упозна са новим шефом стручног штаба, Радетом Коковићем, као и са његовим сарадницима и пренео је своје прве импресије.

– Свиђа ми се стил игре који Шеф жели да наметне и мислим да у раду са њим и са целим стручним штабом могу много да научим и напредујем. Моја жеља је да се за наредну сезону спремим што боље могу и да сви заједно донесемо Вождовцу жељене резултате. Радујем се новим изазовима и једва чекам пут на припреме, а затим и почетак сезоне.

Након првог дела припрема, који ће бити одрађен у Београду, на теренима ФСБ на Ади Циганлији због великих радова на замени вештачке траве на стадиону у Заплањској, Змајеви на двонедељне припреме у Словенију путују 23. јуна, где их очекује неколико пријатељских сусрета.

Вождовац данас од 18:30 игра прву контролну утакмицу у Бијељини, а противник ће бити екипа Звијезде 09.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.