Почетна / Фудбал / Супер лига

Новосађани иду на Златибор, а још нису нашли тенера, Косановић у игри

После окупљања и пар дана рада на теренима у ФЦ „Вујадин Бошков”, пред фудбалерима Војводине је важна фаза припрема за нову сезону
ФОТО: Н. Неговановић

У понедељак се кандидати за први тим селе на Златибор, где ће бити смештени у хотелу „Палисад” и десетак дана тренирати на оближњим теренима.

До сада је за рад са екипом био задужен Немања Кртолица, млади стручњак који је у претходном периоду најближе сарађивао са бившим шефом стручног штаба Радованом Кривокапићем и он ће, како је речено, на тим пословима остати до избора новог првог стручњака.

У таквим околностима, уочи одласка на Златибор, кључно питање гласи: Кад ће бити познато ко ће у новој сезони шефовати у Војводини?

Да ли ће у аутобусу за Златибор са играчима Војводине бити и нови тренер? На то питање нико са сигурношћу не може да одговори.

Као и увек, у таквим ситуацијама спекулише се са многим именима, међу којима је на истакнутом месту Милорад Косановић, искусни стручњак који је у претходном периоду често помињан као кандидат кад год је у Војводини било отворено питање тренера првог тима.

Косановић је завршио мисију у Напретку и то је разлог више што се његово име, истина за сада неофициијелно, опет помиње у најужем кругу кандидата за попуну упражњеног челног места у стручном штабу.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Milosevci i njegovi potrcci su unistili od 90 vojvodinu u svakom pogledu izes fudbal vracajte milijarde dolara i evra koje ste oteli lazna braco i sesyre drugarice i drugovi otimaci blaga isrece da isparite u vidu lastinog repa
Liman
Ljubisa Tumbakovic tim menadzer! Ali cistka mora biti, namnozili se Vranjesi, Drakulici, Vavani, Jeftici, Djukici, Vlaovici, Aproi, Gajici, Beronje, s. . .
Vasa
Sps ce uspeti sto niko nije u 105 godina, da ugasi klub, izmesti stadion, otera sve navijace sa istog. Uprava napolje, politicari napolje, gradjevinci, muljatori, zemare, kumovi, stela majstori, zadrigli.
007
Niko borkovicu od ovih igtaca nece doci a iako je tacno da ga navijaci neki nece ipak ce kosan biti direktor a trener bobe il tumba ako se dogovore partijci na vlast ko ce u fotelje. Vojvodina kad i ovo prezivi da ide u afriku i da sadi papriku i igra fubala od maroka do mozambika od ganedo banane
Gajinov
Ja bi voleo sportski direktori Lane i Marko Jovanovic, trener Milan Rastavac! Ili Tumbakovic. Ove Kosanovice, Bekvalce, Lazetice, Bajate, Gajice, Drakulice sto dalje od voljenog starog kluba.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.