Почетна / Фудбал / Супер лига

Саво Милошевић: Посветићу пажњу Суми, али као и свима другима

И Парни ваљак је „упалио” моторе. У „Земунелу” се појавило преко 30 играча, али међу њима није било Зорана Тошића, Владимира Стојковића, Немање Р. Милетића, Данила Пантића и Светозара Марковића
ФОТО:

После поздравног говора председника Милорада Вучелића, потом и тренера Милошевића, играчи су по пакленој врућини, иако је било 11 часова, изашли на игралиште.

Иначе, шеф струке био је тајанствен кад су у питању имена потенцијалних појачања, али је зато био директан око смањења играчког кадра до поласка у Словенију.

Пред нама су нови изазови и много препрека. Ако желимо и приближно да остваримо циљеве, који увек постоје кад је питању Партизан, мораћемо много тога да урадимо да бисмо били близу – рекао је Саво Милошевић.

Да ли ћете посебно време и пажњу посветити Суми?

Не. Посветићу му пажњу као и свима, али видећемо шта ће да буде.

Немате план за њега?

Имам, али не знам да ли ће њему да одговара.

Ту је још један повратник – Ожеговић?

Важи исто за све...

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Radan
Ceka nas jos jedna teska sezona. Gde ce Savo pokazati svoju viziju forsiranjem novopridoslih crnogoraca, i vec tamo oko petog kola, ocekujte rastanak od snova o tituli. Nije valjda neko naivan da ocekuje da ce Zvezda izgubiti neki bod, osim u utakmicama sa nama. Ako se kojim slucajem posreci da u LE udjemo u grupu, sto je inace nemoguca misija, mozda trener ostane do zime. U suprotnom, osovina Zecevic-Bozovic-Vazura ce preko "navijaca" i "novinara" pokrenuti masineriju i eto nama Tesovica za trenera. Zivi bili pa videli.
Dragan
Razlika od sada i ranije je ta što sada apsolutno niko od njega ne očekuje ništa, a ranije su svi od njega očekivali sve. Možda njemu kao igraču više odgovara da niko od njega ne očekuje ništa, što pokazuje da je u Slovanu eksplodirao posle 3 sezone tuge, ne znam, videćemo... Svakako mislim da je imao previše šansi da se dokaže i da ih je imao najviše u istoriji Partizana, jer nije viđeno nikada da je neko toliko loš i da iznova dobija ponovo šansu i upropaštava sve šta drugi urade(možda su jedino Boja i Rnić u tom rangu).
nikada na "svojoj" poziciji
Ma, daj! Pa, Djerlek je dobijapo vise sansi od Sume!
Zuk
Ova pojacanja nisu vredna pomena ni za Surdulicu.
Pigeon
"Imam plan za Sumu, ali ne znam da li ce se njemu dopasti..." ne obecava nista dobro po Sumu. Ja sam stalno ovde pisao da se radi o dobrom fudbaleru, koga je najveca neznalica u istoriji na klupi Partizana (mozda moze da konkurise Jesic) unistila i igracki i psihicki-samopouzdanje (forsirajuci na njegovom mestu razne kosovice, jankovice, pantice...) i da je veliko pitanje (pitanje karaktera i cvrstine) da li on moze da se vrati. 'Ajde da vidimo i taj plan. Ako moze-moze, ako ne moze, dajte pleja pod obavezno!
Suma prevara
Pa koji je plan? Pozajmica, sigurno ne namerava da ga stavi da bude golman. Taj Suma nije mogao kod nekoliko trenera da uspe, onda je otisao na pozajmicu i tamo nista nije uradio. Pametnom dosta. Igrao je dobro u Slovackoj a ne u Spaniji ili Nemackoj.
Bomba
Kad je promocija Sume,da svratim?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.