Почетна / Фудбал / Супер лига

Суботички Спартак добио појачање из Холандије

Председник Спартака, Никола Симовић, по преузимању мандата истакао је да ће један од приоритета бити подизање рада школе
ФОТО: Н. Стантић

Суботичани су кренули са спровођењем обећања и ангажовали Небојшу Вучковића, који ће бити носилац развојног програма школе фудбала.

Долазак Небојше Вучковића велики је корак у развоју школе фудбала, јер је у наше редове стигао стручњак који је радио дужи низ година у иностранству. Стекао је велико знање и искуство, верујем да ће у великој мери допринети да наша школа напредује и још брже развија. Циљ је да имамо много већи број  играча из наше школе у првом тиму – јасан је Никола Симовић.

Координатор школе, Ивица Франциковић, пожелео је добродошлицу новом сараднику:

У Спартаковој школи сам три године и кроз разговоре са почасним и новим председником закључили смо да нам треба нешто ново, са јасним циљем, производња играча за први тим. Током двомесечне комуникације са Небојшом схватили смо да нам је визија слична да бисмо подигли критеријум по којем се долази у први тим.

После потписивања уговора, Небојша Вучковић је предочио план и захвалио се руководству Спартака на поверењу.

Направили смо анализу у школи и клубу. Постојеће стање је задовољавајуће, реч је о здравој средини у којој постоје озбиљне поставке професионалног приступа раду. Посветићемо пажњу више на комуникацију са руководством о припреми тренинга, извршењу и  преношењи материје према играчима – каже Вучковић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.