Почетна / Фудбал / Супер лига

Драган Росић, голман Лучанаца: Први пут чујем за Партизан

Мало је недостајало да се Младост по други пут у историји пласира на европску сцену
ФОТО: Н. Неговановић

Четврто место Лучанцима је измакло у финишу сезоне, али и са петом позицијом у клубу могу да буду задовољни.

Један од најзаслужнији за висок пласман Младости био је чувар мреже младе репрезентације Драган Росић, стартер на чак 36 утакмица.

Сезона је била успешна, као и претходне две. Ушли смо у плеј-оф и дошли до полуфинала купа. Можда је минималан неуспех то што ипак на крају нисмо стигли до Европе. Иако смо дали све од себе, нисмо успели да прескочимо Чукарички – истакао је голман Младости, Драган Росић.

Мрежу сте успели да сачувате на чак 13 утакмица?

Срећан сам због тога. С обзиром на број одиграних мечева и важност коју имају голмани за тим.

Коју одбрану ћете памтите?

Најдража одбрана ми је пенал против Звезде на 0:0. Из игре их је било доста, али нисам баш неку посебно упамтио.

Ушли сте у одабрано друштво голмана који су успели да одбране у сезони пенале Црвеној звезди и Партизану?

Сви ће памтити интервенције против Звезде и Партизана. Успео сам да зауставим ударце Рикарду и Бену. Такође, спустио сам „рампу” Гаврићу из Бачке. И у купу сам против Пролетера, после 1:1 након 90 минута, два пута скинуо шутеве са беле тачке Андрејевићу и Новаковићу.

Последњих дана може се чути да је међу потенцијалним новајлијама Партизана и Росић.

Први пут чујем да сам на листи жеља црно-белих.

На радару сте и других клубова?

Наравно да ми је жеља да напредујем и окушам се у бољој лиги. Да ли ће то да буде нека од елитних није на мени. Клуб се пита за све, јер немам менаџера.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

moma52
Ružna prošlost,šta to beše?
simke
On je Zvezdas zar ne
inace
Ko ga zna zna da je Zvezdas
@inace
Mislis kao Stojke kapiten.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.