Почетна / Фудбал / Супер лига

Волков: Размислићу има ли поенте да играм

Истекао ми је уговор са Радом, размислићу да ли ћу наставити каријеру – каже бек Грађевинара
ФОТО: М. Спасојевић

Владимир Волков је постао један од љубимаца навијача Рада, зато и не чуди жеља са Бањице да остане у небескоплавом дресу.

– Истекао ми је уговор са Радом. Сад желим да се добро одморим. Размислићу да ли ћу наставити каријеру. Можда није време да окачим копачке о клин, последњих неколико кола сам показао да могу да играм на највишем нивоу. Једноставно, време је да размислим да ли више има поенте играти – загонетно ће Волков.

Рад је у окршају са Земунцима у последњем колу изборио опстанак.

– Показали су квалитет, нису заслужили да испадну, има и лошијих тимова. Притисак је био огроман, невреме је отежало борбену и динамичну утакмицу. Публика је могла да види прави суперлигашки меч у неким моментима због значаја меч је био на ,,нож”, али без зле крви. На крају после повишеног пулса, свих на терену, страсти су се смириле.

Буру је подила одлука судије Шегрта да старт Перендије над Томићем окарактерише најстрожом казном?

– Није био пенал! Био сам близу ситуације. Контакт је био недовољан да би се свирала најстрожа казна. Храбра одлука, али морао је арбитар да очекује онакву реакцију играча. Једноставно, није био у праву. И поред тога смогли смо снаге да избегнемо пораз.

Пенал вас је баш погодио, хтели сте да напустите терен, али вас је одвратио тренер Богдан Корак?

– Реаговао сам тако, јер сам био разочаран. Гинули смо читав плеј-аут, живимо за опстанак и дођемо у ситуацију да нас неко тако... Свашта ми је било на памети, сва срећа било је људи који су ме смирили и вратили у игру. Све је то била ствар афекта и велике жеље, тензије и важности утакмице.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragan
Dr. Volkov!!! Napred Rad!!!
Nbgd
Runi Smiljanic i Volkov kakvi borci na terenu! Voleo bi da ih gledam i sledece sezone medju Gradjevinarima i barem jos par igraca slicnih karakteristika!
УФ Чукарица
Слажем се у потпуности!
Па нека иде живот
Остани у Раду.
Sasa
Nema poente vjerum mi druze.Batali pa nas pojacaj.
Djeneral Draza
E sta sve nasi igraci nece umisliti. Cij, on ce razmisliti da li ima poente da igra, kao da je dosad igrao za bombone, a ako ode propasce fudbal bez takvog igraca. Bolje da se zapitao gde mu je karijera nakon odlaska iz Partizana i koliko je profesionalno trenirao i igrao. Znaci bio je kontakt kod penala, ali je vaznija njegova procena intenziteta nego sudijska. Nije ni cudo sto nam brojni igraci napolju propadnu jer guraju nos gde mu nije mesto. Pozdrav.
dejavu
Sta si sad napisao,da igraci ne treba da komentarisu sudjenje.Mozda to nekad i bude,ali onda kad uvedu kaznu suspenzije kao prvu i automatsku meru.Ali u stvarnosti,ni u Premijer Ligi nije blizu toga,a kamoli u drugim zemljama ili ovde.Jedno je kad neko kaze svoje misljenje, jeste-nije,a drugo kad napada i vredja.Volkov je pokusao i jedno i drugo na terenu pa je srecom sprecen,dok ova izjava predstavlja samo lican stav i nista vise.Inace,uvek sam bio pobornik njegovog povratka u Partizan,iako je danas verovatno prekasno.I uvek bi dao prednost takvim fudbalerima- kod kojih se tacno zna sta moze da se ocekuje,nego onima koji svoju slavu grade na vecitom talentu i nesto malo povremenog konkretnog ucinka.Zasto je bas toliko lose prosao od odlaska iz Partizana ne znam,ali znam da je cesto kuburio sa povredama.Da je top klasa nije,manjkala mu je mozda bolja tehnika, ali,kad se podvuce crta bio je i ostao pouzdan i borben fudbaler,i tako ce vecini ostati u pamcenju.
Тирке БСК
Дражо, за који клуб са петокраком навијаш?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.