Почетна / Фудбал / Супер лига

У Хумској све у знаку опроштаја капитена Илића, Партизан са коте три у Европу

Навијачи црно-белих поново вређали председника, па је меч био прекинут на кратко
ФОТО: В. Марковић

Партизан Пролетер (НС) 2:0 (1:0)

Београд - Стадион: Партизана. Гледалаца: 9.650. Судија: Никола Радаковић (Нови Сад). Помоћници: Горан Бељин (Бела Црква) и Матија Олајош Нађ (Суботица). Жути картони: без картона. Стрелци: 1:0 Данило Пантић у 25, 2:0 Рикардо Гомеш у 55. минуту.

ПАРТИЗАН: В. Стојковић, Н. Р. Милетић (од 46. Остојић), Валијенте, Марковић, Шеховић, Смиљанић, Закарић, Здјелар, Пантић (од 66. Тошић), Илић (од 81. Л. Павловић), Гомеш. Тренер: Саво Милошевић.

ПРОЛЕТЕР (НС): Весић, Митровић (од 46. Овусу), Ламбулић, Човић, Новаковић (од 84. Пјошта), Ћуковић, Танасин, Јаблан (од 84. Плавшић), Вујаклија, Говедарица, Илић. Тренер: Драган Радојичић.

 

Почетак меча у Хумској протекао је у знаку опроштаја капитена црно-белих Саше Илића, који је против Пролетера одиграо последњи меч(!?) у каријери, 875. у дресу Партизана.

Све је било у знаку легендарног капитена црно-белих, коме је уприличен шпалир и сав декор у броју 22 (толико динара су коштале и улазнице).

Није било озбиљнијих шанси до 25. минута када је на левој ивици казненог лопту добио Данило Пантић, цимну је ривала, а онда гађао ближи угао и затресао мрежу голмана Весића - 1:0.

Могао је Човић убрзо да изједначи, али је са четир метра промашио зицер главом.

Поново су се у Хумској са трибина чула скандирања против управе клуба, као и против председника Александра Вучића, па је судија Радаковић због тога ан кратко прекинуо меч. Као и због невремена.

Коначних 2:0 поставио је Гомеш у 55. минуту када је играч Новосађана лоше врати лопту уназад, дао је у ноге нападача црно-белих, који је рутински матирао Весића - 2:0.

Црвена звезда ће учествовати у квалификацијама за Лигу шампиона, а нишки Раднички, Партизан и Чукарички за Лигу Европе.

Листа стрелаца Супер лиге: 24 - Нермин Хаскић (Раднички Ниш), 20 - Рикардо Гомеш (Партизан), 18 - Огњен Мудрински (Чукарички), 17 - Мохамед Ел Фарду Бен (Црвена звезда), 14 - Алекса Вукановић (Црвена звезда), 13 - Ричмонд Јиадом Боаћи (Црвена звезда), Александар Пејовић (Младост).

Семафор 7. кола Супер лиге (плеј-оф):

Недеља:

Црвена звезда – Напредак 3:0 (Јовељић 12, Јевтовић 57, Ебесилио 89)

Чукарички – Војводина 1:1 (Видосављевић 59 - Зукић 26)

Раднички (Ниш) – Младост 2:2 (Петровић 43, Чумић 54 - Радивојевић 55, Павловић 74)

Партизан – Пролетер (НС) 2:0 (Пантић 25, Гомеш 55)

Семафор 7. кола Супер лиге (плеј-аут):

Недеља:

Бачка – Динамо (Вр) 0:1 (Димитров 72)

Спартак – Вождовац 2:1 (Шормаз 32, Младеновић 74 - Луковић 13)

Радник – Мачва 3:0 (Керемех 2, Златановић 27, Миладиновић 87)

Рад – Земун 1:1 (Трифуновић 62 - Вучић 42. једанаестерац)

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko Pavlović
Bravo!
dada
Da Vas nisu pustili Cuka i Mladost bili bi na koti 5
Zuk
I vi ste nas pustili.
Mosquito
Bas me je odlazak pogodio. Brinem, ko ce sada 4 godine da sedi na klupi?
mozak
Šuti i nelupetaj..
gropn II
ne razumem, kako ih nije sramota da vredjaju coveka " koji podjednako daje ", coveku " koji je mnogo pomogao oko licence ", coveka "bez cije podrske ne bismo mogli (za razliku OD ONIH KOJI UVEK MOGU), ah, da ... radi se o coveku koji je direktnom rivalu oprostio dugove, abolirao predsednike, davao podjednako a i malo vise delio onima koje vise voli, obezbedio sponzore, delio dresove stranim valjda investitorima, napravio atmosferu da je njegov omiljeni klub svemoguć, da bude medijski ispaćen ... cudna Partizanova publika ... kakve sve ovo veze ima sa seksualnim opredeljenjem ?
misa tumbas
3 boda ispred Cuke I 6 iza Nisa...kakva kilava sezona a oni mazu oci sa oprostajima
Ne lupaj
Oproštaj je oproštaj. Bili prvi, drugi ili poslednji...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.