Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда у Новом Саду, Партизан и Младост за Европу

Црно-бели су тренутно ван зоне за евро-визу, тек пети, али би победом престигли директног конкурента на четвртој позицији и „угасили пожар“ након пораза од Звезде
ФОТО: И. Веселинов

После ускршњих празника и мини-паузе наставља се Суперлига Србије утакмицама ванредног 4. кола плеј-офа и плеј-аута, лидер првенства Црвена звезда сутра гостује Војводини у Новом Саду, док Партизан и лучанска Младост у Хумској воде борбу за излазак у Европу.

Фудбалери Црвене звезде тријумфом у вечитом дербију (2:1) стигли су надомак одбране титуле четири кола пре краја и потребне су им две победе да и теоретски обезбеде шампионски наслов.

Прилику да се потпуно приближе циљ имају на стадиону Карађорђе против Војводине, која ове сезоне игра испод сваких очекивања и тешком муком је изборила плеј-оф.

На истом месту, само дан раније, у госте Пролетеру долази другопласирани Раднички из Ниш са жељом да се врати на победнички колосек после „кикса“ против Чукаричког у последњем минуту (2:2).

Вероватно највећа пажња у предстојећој рунди биће у Хумској у мечу Партизана и Младости.

Црно-бели су тренутно ван зоне за евро-визу, тек пети, али би победом престигли директног конкурента на четвртој позицији и „угасили пожар“ након пораза од Звезде.

Много узбуђења очекује се и у плеј-ауту, посебно у директним дуелима за опстанак Рад – Динамо и Земун – Бачка, који би у многоме могли да „одмрсе чвор“ на дну табеле.

Нешто лежернији су Радник и Вождовац, а том статусу би се приближила и Мачва уколико савлада безбрижни Спартак.

Распоред, плеј-оф: Пролетер – Раднички (18 сати). Сутра: Војводина – Црвена звезда (16), Чукарички – Напредак (18), Партизан – Младост (18).

Табела: Црвена звезда 48, Раднички 42, Младост 32, Чукарички 31, Партизан 30, Напредак 27, Пролетер 22, Војводина 20.

Плеј-аут, сутра: Рад – Динамо (16), Радник – Вождовац (16), Земун – Бачка (16), Мачва – Спартак (18).

Табела: Спартак 23, Радник 21, Вождовац 21, Мачва 20, Бачка 18, Рад 15, Динамо 14, Земун 14.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

SSS
Ma nema veze, osvojiće oni Kup. Vučku treba "mir u državi"!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.