Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда без Боаћија у 160. вечитом дербију!

Црвено-бели ослабљени у вечитом дербију због изостанка центарфора
ФОТО: Н. Неговановић

Црвена звезда ће бити ослабљена у 160. вечитом дербију јер су шансе да Ричмонд Боаћи буде у конкуренцији за тим минималне! Центарфор из Гане није ни јуче тренирао, а утакмица са Партизаном је на прагу и како сада стоје ствари неће се налазити ни на клупи.

Нема дилеме да Боаћи, за разлику од претходног дербија, нећа имати улог стартера, а разлог за то је повреда од 13. априла. Постигао је два гола против нишког Радничког, међутим, добио и незгодан ударац у леву ногу. Прве прогнозе биле су оптимистичне, али пауза је дужа него што се очекивало.

Ситуација око Боаћија кључни је разлог што је Милојевић хтео да избегне у суботу на Бабовом брду и најмањи ризик око Милана Павкова, већ тада је тренеру било јасно да на њега не може да рачуна у судару са Партизаном. Високи центарфор је преседео меч на клупи, није послат на терен чак ни кад је Чукарички дошао до предности.

Боаћи је до сада одиграо пет дербија и постигао три гола против Партизана, па и тај податак показује колики је хендикеп за Црвену звезду његов изостанак.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nenad
Nije oslabljena, nego pojacana, jer ce na toj poziciji igrati kvalitetniji i bolji fudbaler. Da li u liku Pavkova, ili Joveljica, svejedno je.
Pedja
Ovo je u sustini odlicna vest. Boaci je igrao izuzetno za Zvezdu, ali od povratka ne moze da se resi povreda. Drugo, Zvezda je generalno promenila stil igre i u ovom trenutku je Pavkov daleko potrebniji kao napadac. Pavkov dobija skoro sve vazdusne duele, a ima jak sut i cesto precizan. Cak ni onaj drvoseca Pavlovic ne moze da ga zaustavi krljanjem.
Knego
Njegovim neigranjem možda će Zvezda biti pojačana?!
Miki
Mislim da je to odlicno za Zvezdu.
Željko Pavlović
Igraće Ben! Boaći nije osvojio titulu sa Zvezdom!
o.O@Željko Pavlović
Željko, znam da će igrati 31-no godišnji Ben ali efekat njegovog igranja će biti na nivou punjene paprike! Taj je odigrao svih 6 utakmica u grupnoj fazi LŠ a sve šta je uradio bili su par izvedenih auta. Eto, po tome je ostao zapamćen!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.