Почетна / Фудбал / Супер лига

Гобељић: Песма звездаша ће нас носити у вечитом дербију

Фудбалер Црвене звезде Марко Гобељић рекао је да је његова екипа мотивисана и потпуно концентрисана на предстојећи „вечити” дерби
ФОТО: В. Марковић

Мотивисани смо и потпуно фокусирани на утакмицу. Сваки меч у плеј-офу је изузетно важан, а 'вечити' дерби има још већу тежину. Зато напорно тренирамо и припремамо се како бисмо се показали у што бољем светлу. Императив нам је да освојимо нова три бода и да направимо још један веома битан корак ка освајању титуле. Остало је још мало до краја ове дуге сезоне, желимо да је приведемо крају на најбољи могући начин – рекао је Гобељић за клупски сајт.

Звезда и Партизан ће се састати у четвртак у трећем колу плеј-офа Супер лиге Србије. Гобељић је навео да густ распоред не утиче на екипу.

Навикли смо на изузетно густ распоред, од јула играмо у овом ритму. Показали смо много пута до сада да то на нас не оставља последице. Природно је да у неком тренутку дође до замора, али наша екипа ради све како бисмо се што брже опоравили. Радује нас чињеница да немамо већих проблема са повредама. Надам се да ћемо сви бити потпуно здрави и спремни да се боримо на дербију – казао је Гобељић.

Позвао је навијаче да подрже Звезду.

Сви знамо колико је важан моменат, зато нема потребе посебно наглашавати нашим навијачима колико ће нам њихова подршка значити. Знају они то, увек су уз нас. Дали су нам јак ветар у леђа и после сусрета са Чукаричким и то нам много значи. Дерби је посебна утакмица за све нас, зато очекујем пуне трибине и леп, прави фудбалски амбијент. Управо ће песма звездаша бити оно што ће нас носити на терену – рекао је Гобељић.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Radmilo Bošković
Nije tačno da je Zvezda motivisana, jer celo proleće igrate jalovo, sporo, neborbeno bez imalo energije! Neke lekcije iz grupne faze LŠ, Zvezda i Milojević nisu naučili, a to je da u savremenom fudbalu ne mogu igrati spori fudbaleri! Oni, spori igrači koji su dokazali bespredmetnost svog postojanja u Zvezdi, ponovo su nosioci igre! Sa njima možda možemo poći u Evropu, ali na “Pesmu Evrovizije”! Ovaj poraz protiv Čukaričkog je bio raspad Sistema, poraz koncepcije Zvezde, šamar realnosti!
franky
Losa igra....igraci puni para,nemotivisani,neborbeni..spori.....ovo nevalja...u narednih 5 kola imacemo 2 kiksa.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.