Почетна / Фудбал / Супер лига

Гобељић поставио још један циљ пред свoј тим: Победа у дербију, нисмо побеђивали Партизан колико желимо!

Нисмо побеђивали Партизан колико смо желели, а ова генерација то може јер имамо квалитет и карактер – каже универзалац црвено-белих
ФОТО: Н. Неговановић

Чисти Црвена звезда пут до дупле круне и изгледа незаустављиво. Убедљиве победе нижу се чак и кад у једном делу утакмице екипа делује помало успавано, као што је било прекјуче против Младости.

До изражаја је поново дошао суви квалитет, па је после нишког Радничког и ривал из Лучана отишао са највећег српског стадиона поражен са три разлике.

Одрадили смо велики део посла, остаје нам да у реваншу оверимо пласман у финале и не сумњам да ћемо да то и учинимо. Имамо одличан резултат, једино смета што смо примили гол. Нисмо смели да се опустимо – исказује и дозу самокритичности Марко Гобељић, Звездин универзалац који је на минулом мечу играо на „стандардној” позицији десног бека.

Успешно су на Маракани апсолвирали почетну фазу завршног дела сезоне и дошли до задовољавајућих резултата против Радничког и Младости, али за навијаче би далеко већа радост био тријумф над Партизаном.

За седам дана је вечити дерби, а у тај меч ће лидер ући под императивом тријумфа пре свега из разлога престижа.

Гледамо ка дербију, много би нам значило да тријумфујемо – искрено одговара Гобељић.

Ова генерација Црвене звезде, окупљена око тренера Милојевића од лета 2017. године, не зна за пораз од Партизана, али има само једну победу уз четири ремија. Евентуални тријумф 25. априла у великој мери би поправио стање.

Нисмо побеђивали Партизан колико смо желели, а ова генерација то може. Имамо и квалитет и карактер. Спремамо се да славимо, претходно хоћемо да победимо Чукарички на Бановом брду наредног викенда.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

rumenko
Niste uopste...
Ciganska posla
Pored velikog kvaliteta imate i sudije koje su na vašoj strani. Partizan vam prekida niz.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.