Почетна / Фудбал / Супер лига

Тончев обећао играчима Радничког 100.000 евра за победу над Звездом!

Пред дерби првенства на стадиону "Рајко Митић" председник Радничког Ивица Тончев додатно мотивисао играче
ФОТО: Д. Жарковић

Ивица Тончев се, по свему судећи не шали, шампионску титулу покушаће да узме Црвеној звезди већ овог пролећа!

У прилог томе иде и наредна информација: за победу над Црвеном звездом Тончев је обећао фудбалерима Радничког 100.000 евра!

Дакле, ако Хаскић и нишка дружина савладају шампиона на Маракани, поделиће сходно минутажи и учинку на терену 100.000 евра. Посебну премију добиће тренер Ненад Лалатовић ако Нишлије направе још једно чудо.

Раднички тренутно заостаје четири бода за Црвеном звездом и евентуални тријумф у дербију шампионата приближио би Нишлије на корак до лидера и ишчекивање кикса...

Поучени искуством Партизана од пре две године кад су црно-бели искористили сличан сценарио – победили у дербију и искористили кикс Звезде у мечу против Вождовца, а затим тријумфовали и у Купу Србије и освојили дуплу круну, Нишлије верују да већ у мају могу да стигну до трофеја о којима су генерације играча и навијача Радничког деценијама могле само да маштају.

Услов да до тога стигну јесте: победа над Црвеном звездом.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kolega iz ministarstva SP
Igrate losu predstavu i vredjate inteligenciju normalnih navijaca I gradjana. Svi znaju da je jos pre pocetka sezone sve zavrseno i utanaceno. Dobili ste sta ste hteli i dogovorili sa vlasnikom korporacije ''Drzavna mezimica=Srbija'', tako da nema potrebe da nas zamajavate. Vase spinove mozete da prosipate ovim dzoint-balavanderima koji se odazivaju na ime 'vatreni navijac'.
???
Samo se zavaravaju.Sta bacaju pare kad je Zvezda najbolja i tu nema sta.Neka se sa sa ostalima bore za drugo mesto i tu nek se malo trude ovo im je dzabe.
Marko
Koliko ces im dati da pobjede Partizan u kupu to ti je lakse da uspes...
Niški
Što bi trošio pare na Bačku, Radnik, Partizan, Rad....to Radnički i s jednu vezanu nogu igračima dobija ;)
Madjionicar
Ima se, moze se. Ne radi Toncev od jutra do mraka svaki dan citav zivot za dzaba. Covjek radio i zaradio. Sve posteno, naravno. I on i doktor Terzic. To su pravi Srbi!
Miki
Srbi?
Joco
Pa nek se dogovore sa Zvezdinim igračima pa da im puste i podele pare ili CZ titula

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.