Почетна / Фудбал / Супер лига

Тончев: Партизану 15 милиона, а нама 1,2 милион евра

Да ли је уопште потребно било шта објашњавати ако кажем да смо само у прошлој и првих месеци ове године исплатили скоро милион евра дуга, због тужби? Све је јасно - каже челни човек нишког Радничког
ФОТО: В. Марковић

Ивица Тончев жели да објасни још један детаљ:

– Говори се стално о могућностима српских клубова, о њиховим буџетима, колико су јаки и моћни, и о дометима на домаћој и интернационалној сцени. Е, ту се неке ствари морају једном заувек разјаснити, јер се само истином може доћи до правог стања. Разлике су огромне, то је чињеница, али тек када се изговарају неке нумеричке вредности оне се уствари и виде у правом смислу. Ево како: Партизан је, да узмемо клуб из Хумске за пример, располагао пред ову сезону са 12 милиона евра за мечеве на домаћој сцени, и још три на међународној. Раднички је могао да „скрпи” и да рачуна само на око 1,2 милиона евра. А у исто време морали смо да исплаћујемо дуговања из прошлости, по одлука савеза, или извршним судским решењима!? Да ли је уопште потребно било шта објашњавати ако кажем да смо само у прошлој и првих месеци ове године исплатили скоро милион евра дуга, због тужби? Све је јасно - каже челни човек нишког Радничког.

Коментари24
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Los penzos 47
A ĆA JE pATLIDŽAN,KONTRA REAL IZ NIŠ !
presidente
Partizan u zadnje 2 godine dobija od drzave neke pare. Pre toga je drzavi placao ogromne poreze i doprinose. Zvedza je vec druga prica, od 2010 drzav obezbedjuje nevidjene u Srbiji novce,a od 2012 je to vec postalo neukusno. Slazem se da bi drzava trebala da pomogne i ostalima, i verovatno to cini. Samo Radnicki tesko ikada moze da ostvari tolike prihode da kao poreski obveznik nadoknadi bilo kakvu znacajniju pomoc. Zvezda ce to moci kad stane na noge, Partizan je to vec avansno odradio @ROberto, ne umes da citas, Nije on rekao da je drzava obezbedila 15 miliona Partizanu, vec da je Partzian imao toliko novca na raspolaganju , od evrope i prodaje igraca.
Madjionicar
Ok, slazem se. Pravila treba da su ista za sve. ALI sto spominjes samo Partizan, druze? Jel Zvezda mozda ne duguje kao cijela liga zajedno? Medjutim, nju se ne usudjujes da spomenes. Ccc... spasi nas, Boze, samo ovih laznih moralista.
Schomi
E kako li se samo nije prevario pa da uzme Zvezdu kao primer.
Antilegendarni pevač šlagera
Nije li ovom gospodinu zamrznuta funkcija u klubu, zbog obnašanja funkcije državnog sekretara? U kom kapacitetu on daje izjave?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.