Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда: Аргументи доказују наше право за титулу из 1946. године

Фудбалски клуб Црвена звезда саопштио је да има недвосмислене аргументе за право да се му се призна шампионска титула из 1946. године
ФОТО: М. Рашић

Генерални директор црвено-белих Звездан Терзић је, на Скупштини Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, поднео захтев да им се призна трофеј који су, како сматрају, освојили тада у првенству Србије.

Црвена звезда је јуче и званично поднела захтев Скупштини ФСС за признавање шампионске титуле из 1946. године, где је јасно навела све аргументе који недвосмислено доказују наше право. Скупштина је једногласно одлучила да Правна комисија и остале стручне службе ФСС дају своје мишљење поводом тога, а које ће Скупштину обавезати да у складу са тим донесе своју коначну одлуку. Црвена звезда се овим поводом више неће оглашавати – наводи се у саопштењу.

Захтев Црвене звезде оспоравају челници Партизана сматрајући да нема правни основ.

Коментари38
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nemanja
Titula iz 1946 je čista
мали мусави мандов
Куме, нем' пуно да таласаш, ако ови запнеду, још ће нам земе пола титула због, ради корумпцију. Покри се с'уши и ћути, ова једна титула мање или више...
Nemanja
Titula je jasna,i šta sad Zvezda je Šampion veliki Vule
007
berzani po toj logici je AP Vojvodina bila jedino 1946 država jer je Spartak kao prvak ispred Vojvodiine osvojio prvensvo dakle dokle više prekrajanja i lažiranja jer su ovo bile samo kvalifikacije prve sezone fudbalske u drugoj YU 46,47
Makarije
Sramota čime se bavi Komšinica. Traže da im se prizna titula koja ne postoji. Možda da budu prvaci tadašnjeg Beogradskog podsveza? Tako je kad ovaj klub vodi j čovek bez ikakvog digniteta, poznat po raznim lopovlucima... Poznati manipulator. Samozvani doktor. Ne bi se iznenadio da podnese zahtev da FSS donese odluku da Komšinica narednih pet godina bude prvak Srbije bez takmičenja. Dok god se ovakvi tipovi motaju oko fudbala, nema ozdravljenja srpskog fudbala.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.