Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић још једном поручио ривалима: С нама нема шале

„Други смо на табели, далеко смо одмакли свим пратиоцима и уз Црвену звезду, неприкосновену у српском фудбалу, дефинитивно смо и најбољи и најјачи клуб“
ФОТО: М. Спасојевић

Одиграли су фудбалери нишког Радничког још један меч вредан три бода. Савладавши Земун (1:0) у Горњој вароши и, како је речено после меча, у не баш најквалитетнијој игри, екипа са Чаира моћи ће наредне дане да проведе у потпуно опуштеном ритму.

Од стручног штаба добили су фудбалери четири дана одмора и на стадион Чаир јавиће се тек у четвртак у подне.

Понављао сам више пута у последње време да је ово био убитачан темпо који смо успели стоички да издржимо. Умор није толико стигао само наше, већ фудбалере свих екипа, да је било скоро неиздрживо више. Чак пет јаких и значајних утакмица у само 15 дана био је велики напор и зато морам посебно да истакнем да су наше победе, рекордни низ какав се у Радничком не памти, показатељ много тога. Ту посебно мислим спремност којом смо сви после зимских припрема ушли победнички у наставак шампионата и квалитет екипе, преко изузетне атмосфере у клубу, па све до решености да се остваре значајни циљеви постављени још прошлог лета, а потврђени на почетку пролећа – рекао је јуче Ненад Лалатовић, шеф стручног штаба Радничког.

Посебно је нишки тренер указао  на актуелни тренутак суперлигаша са Чаира:

Други смо на табели, далеко смо одмакли свим пратиоцима и уз Црвену звезду, неприкосновену у српском фудбалу, дефинитивно смо и најбољи и најјачи клуб. Просто речено ускоро у плеј-оф улазимо са позиције која ће нам сигуро донети пласман у врх Супер лиге и нови излазак клуба на европску сцену. Истовремено наш клуб који изванредно воде први човек Радничког Ивица Тончев и в.д. председника Управног одбора Драган Марковић Маркони, заједно са свима нама у такмичарском погону, са фудбалерима, стручним штабом и, свакако навијачима, на добром и сигурном је путу да осим у шампионату и у купу оствари жељени циљ – да заиграмо у финалу најмасовнијег такмичења и да, што неће бити нереално, можда коначно освојимо први велики трофеј у историји Радничког.

Серија од 11 првенствених и куп победа за многе у нашој земљи још увек је нестварна.

То је наша истина. Морају многи скептици и они који су увек и као запете пушке спремни да негирају наш квалитет и резултате, да признају да са нама више нема шале, а још мање омаловажавања. Морају да схвате да су нам баш ти и такви за наш манифестован квалитет на утакмицама и победнички ход у овој сезони били и највећа мотивација. И да ће сви њихови, а показало се безуспешни покушаји да празном причом обезвреде наше резултате и надаље бити подстрек за све у нашој екипи и да ћемо наставити као до сада и бити још успешнији – рекао је Ненад Лалатовић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Petrovic
Zasto onda sefe strucnog staba publika ti dolazi kao i Prethodnih godina da nekazem i manje... POZZ IZ Nisa...
Zbog takvih kao ti
Koji idu okolo i pricaju sve i svasta.
Tranzicija
O kvalitetima Radnickog neka drugi pricaju a tvoje je Lalate da i dalje dobro i kvalitetno radis kao i do sada. Zli jezici ce uvek komentarisati, bice tu i nekih teorija zavere, jer "ko gubi ima pravo da se ljuti".

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.