Почетна / Фудбал / Супер лига

Мизерна посета у Хумској, као на српсколигашким теренима

Капацитет стадиона Партизана је 32.710 места, а тешко да је на дуелу против Спартака попуњен два-три одсто истог
ФОТО: Н. Неговановић

Слаби резултати, оставка тренера и спортског директора, разједињеност навијачких група и још многи други фактори утицали су на посету у Хумској.

Осетило се то на дуелу против Спартака, у оквиру 27. кола Супер лиге Србије. Иако је дан прилично леп, термин одигравања меча такође добар, на стадиону у Хумској посета је заиста мизерна.

Коментари20
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko Pavlović
Strašno.
meraklija
toliko i zasluzuju,realnoo, od sutra vas Čuka spusta na 4.mesto, pozdrav grobari
Knego
S obzirom na posetu prebacite utakmice na terenu Teleoptika.
Dragan
gospodareva uprava radi pravi posao ovo je i cilj bio
Sale
@@Sale Nije 100 miliona, vec oko 50, to je duplo manje. To nije obican klub, vec bivsi evropski i svetski prvak, najtrofejniji srpski klub vec 70 godina. Dok bi za neki drugi manji klub i 15 miliona bilo pogubno.
@Sale
Pa nista se ne dogadja preko noci. Partizan je osvajao po inerciji, jer je bio najorganizovaniji i najbolji. Poslednje 3 godine vec pokazuju urusavanje. Ovo jos nije kraj. Samo jos da nam napises kako klub sa oko 100 miliona evra duga, odjednom raste iz pepela? Pare s neba? Lutrija? Kladionica? Ili nesto trece? 'Ajde, molim te.
Прикажи још одговора
Bojan
Sta da gledamo? Ovo nije fudbal, a Partizan kao da igra šestu ligu, a ne srpsku premijer ligu. Ovo je dno, dna.....očito da sledeće nedelje niko neće gledati Partizan, jer ovo je bruka i sramota. Pod hitno da uprava ode, na čelu sa Vizurom, a i Vučelić da se spakuje. Oni su unistili klub, a ovi igrači nisu spremni ni ovce da čuvaju. Mora se mnogo toga promeniti, mnogim igračima se zahvaliti što pre, jer su na platnom spisku, ubacite mladiće da ovu sezonu do leta da se kale, a onda na leto uz novu upravu kupiti 5-6 kvalitetnih igrača, i forsirati mlade. Od ovih oronulih više nema ništa. Ovo je ipak tragedija za ovaj klub. Bolje i da ne igramo Evropu ove godine, jer nemamo tim za Evropu, nemamo novac, koji je očito negde otišao u "pogrešnom smeru", i nismo po kvalitetu nige. Evropu neka igra Zvezda, Radnički, Čukarički.....jer ovo je kraj.
misa tumbas
pa taj sto mu je dao ima procenat od toga. Ilic ima jednu od najvecih plata godinama I sedi ili cak I ne sedi na klupi . Al se tale I uzivaju I grade " legendu"
@Bojan
Pa, ako ne igramo Evropu dogodine, onda mozes s;lobodno da obradujes rupase-katancem? A odakle mislis da dodju neke pare? Duh lebdi nad drugim stadionom...
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.