Почетна / Фудбал / Супер лига

Реплика Гркинића: Косановићу, поклони се Вождовцу

Напредак нас од 2013. године није победио: на 13 утакмица у том периоду, славили смо осам пута, уз пет ремија – подсећа млади спортски радник
ФОТО: М. Антић

Славље Вождовца због победе над Партизаном, још увек се није стишало, кад је Горану Гркинићу, генералном и спортском директору, један текст покварио расположење.

Конкретно, ради се о изјави Милорада Косановића, шефа струке Напретка, у којој се наводи да је утакмица Партизана са Змајевима „још једна потврда да се на крову не може играти фудбал”, те да победнички „гол није последица грешке играча, већ подлоге, која више приличи некој хали у којој се деца играју”.

Тренер Крушевљана је додао и да је „тамо и Звезда изгубила првенство”, као и то да би „било интересантно чути податак колико је бодова Вождовац освојио на свом терену и колико на гостовањима”.

У прошлости смо имали коректне односе са свим клубовима. Тако ћемо увек и практиковати, али сам принуђен да у овој ситуацији заштитим свој клуб и стручњаку из прошлог века објасним неке ствари. Пре свега, желим да истакнем да Напредак од 2013. године није победио Вождовац. На 13 утакмица у том периоду, славили смо осам пута, уз пет ремија – истакао је Гркинић.

Одмах је и наставио.

Косановића треба да буде срамота да изјављује било шта о нашој подлози, када у Крушевцу прошле године на терену није било ни „т” од траве, само блато. Ми се, упркос томе, никада нисмо жалили на услове, ни у Крушевцу, нити било где у Србији. Не знам да ли је господин био под утицајима неког порока, али бих га замолио да Вождовац више не узима у уста. Када прича о нашем клубу, треба да устане и да се поклони, јер је прошли пут још и добро прошао, када је изгубио 0:4. Ако се сећа, уопште...

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Goh
Kako je Vozdovac usao u Superligu?
Prepotenko
Sram te bilo , on koliko je vodio utakmice ti u zivotu nisi gledao ! A nauci da se oblacis na belu elegatnu kosulju . ne ide prsluk !!!! Toliko ko je iz kog veka ! Pozdrav za gospodina Kosanovica iz Nisa
Miki
Teren Napretka izgleda kao krompiriste.
pfc
Baš htedoh reći, u Kruševcu kao da se igra na seoskoj ledini pa još malo i gore. Kad se Partizan ne buni, šta Kosanović ima da se meša?!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.