Почетна / Фудбал / Супер лига

Без карата у слободној продаји за меч Вождовац – Партизан

Фудбалски клуб Вождовац саопштио је данас да ће за предстојећи против Партизана капацитет стадиона тог клуба бити смањен, као и да улазница неће бити у слободној продаји
ФОТО: И. Веселинов

У сарадњи са МУП-ом, а из безбедоносних разлога, донета је заједничка одлука да се капацитет стадиона Вождоваца смањи на 1.000 места за предостојећу утакмицу са Партизаном – навео је Вождовац у саопштењу.

Како се додаје, од доступног контигента карата, 300 ће бити додељено црно-белима како би поделили својим навијачима, док ће навијачима Вождовца бити додељено 100 улазница.

Управе оба клуба добиће 200 карата за ВИП сектор, а остатак улазница биће подељен омладинској школи Вождовца. Утакмица Вождовац – Партизан биће играна у недељу од 17 часова.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zuk
Vec dve godine od kada je ova Uprava na celu,nemamo ni tim ni strucni stab.Rezultati su kriminalni a gotovo nista se ne radi da se stanje popravi.Prelazni rok je nula kao i prosli i pretprosli.Olako prodajemo igrace kao sto su Milenkovic, Everton, Lukic,Vlahovic a sada i Jankovic a dovodimo nekakve krseve.Skauting ne vredi pet para i prosto je nevervatno da medju hiljadama igraca ne mogu da dovedu pet ili sest.Sve utakmice koje smo dosada odigrali sto se defanzive i same odbrane nisu losi.Apsolutno nas niko niko nije nadigrao i imao maksimalno dva suta u gol.Medjutim problem je napad koji bi morao svakom da da po bar dva gola, cak u desetak utakmica dali su jedva jedan.Tako gledajuci na prethodne utakmice proistice da skoro svakom drugom timu nije problem da od jednog suta na gol da bude uspesan i da nas zavije u crno.Predlazem da navijaci ali svi i udruzeni izvrse pritisak da ova Uprava mora da ode i da dodju igracke velicine koje vole Partizan a najpre Savo Milosevic, Mijatovic ...
Željko Pavlović
Napred Invalidi!
Peconi
Taj stadion i onako nikad nije pun pa nema razloga da smanje kapacitet

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.