Почетна / Фудбал / Супер лига

Грбић: Изврћу ствари да би се додворили навијачима (ВИДЕО)

Петар Грбић истиче да приче неких појединаца из Хумске представљају додатни мотив Нишлијама
ФОТО: Youtube printscreen

Некадашњи фудбалер Партизана, сада првотимац Радничког, на конференцији за новинаре је истакао:

- Они морају да потврде оно што су причали током прошле и почетком ове полусезоне. Кад то кажем, не мислим на играче и праве партизановце, већ на људе који су скоро дошли у клуб и желе да се додворе. Кад већ на терену не могу да покажу, онда окрену ствари у своју корист како би их навијачи ценили. То је мотив више за нас.

Грбић верује у лепу фудбалску представу.

Нисмо аутсајдери, мада су црно-бели себе већ прогласили фаворитом. Наши резултати и поглед на табелу Супер лиге најбоље показују зашто тако тврдим. Играћемо најбоље што можемо, приредићемо београдским љубитељима фудбала лепу представу и волео бих да све прође у спортској атмосфери и уживању навијача оба тима. Познајем играче Партизана, све су то врхунски познаваоци игре који имају одличног тренера и бране боје реномираног спортског колектива. То нама даје још већи мотив, али и обавезу да баш против најбољих у Србији докажемо свој пласман – рекао је Грбић.

 

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Arkan
Normalno najpostenije ,najpravednije i najlepse je bilo za vreme Mirka Marjanovica i Toleta Karadzica. Ali staces prrosle su i te 25 godine .Vreme je isteklo.Pozdravlja vas i Dzomba.
Zoran
Dje ti sokole nadjes tu vodu sto pijes? Cini mi se da je mnogo mocna da napravi pomutnju u glavi. Daj reci mi matere ti dje je nabavljas i ja bi probao malo da popijem.
gile
drinkwater, Očigledno da si ti baš dobro "nadinkovan" kad pišeš ovakve gluposti! Ovako razmišljaju osobe poput potredsednika Partzizana Vuletića, svadjalački na startu, pokušajima da svoje slabosti traže u drugfima.sada su vam na tapetu adnički iz Niša i Vojvodina! Da se čovek preksti s obe ruke! Vidi "drinkadžijo" ,osam bodova ste iza Radničkog ,iza Zvezde 15, imam osećaj da će vas i Čukarički prešišati .Gledaj dinkadžijo u svoje dvorište,nemoj u tudje.Pa Grbić je bio vaš igrač,a evo šta govori o vama.
trnina
GILE, videćemo gde ćete biti kad sa vlasti odu ove protuve što sipaju u rupu koliko god treba,a to dali ćemo biti drugi , treći iličetvrti uopšte nije važno, važno je da vi osvojite pošteno prvenstvo.Samo molite da od vas pošteni Terzić ne napravi kao što je napravio od OFK Beograda. Vi ste mnogo jak klub kad ne možete da pobedite po vama ovako jadan Partizan.
Los penzos 47
Drinkwater,promeni piće!Agonija Vojvodine je počela onim sramnim finalem kupa Srbije,kada su "lale" pokradene!I da te citiram:"Kako je ko radio,tako će i proći!"
Drinkwater
Radnički Niš će kroz koju godinu doživeti sudbinu Ofk Beograda, takođe zvezdine filijale, u kome je alfa i omega bio dr zvezdan tvorzić, sadašnji direktor fkcz. Ono što je terzić radio u Ofk Beogradu sada radi Tončev u "Realu sa Nišave". Takvo beskrupulozno i tendenciozno suđenje u jesenjoj polusezoni za Radnički i otimačina bodova nije bila ni dok je Arkan upravljao Obilićem! Fk Vojvodina, još jedna zvezdina filijala i njena najodanija sluškinja, proživljava danas pravu agoniju. Nije još ispala iz ove jadne lige ali je potpuno na marginama srpskog fudbala gde tavori na tabeli i klacka se između plejofa i plejauta, mada je bliža plejautu. Kako je ko radio tako će i proći. Samo polako, sve u svoje vreme.
pijem samo žestinu
U pravu si. Mislim da su beogradski blizanci pravi razlog posrtanja srpskog fudbala od devedesetih na ovamo. Najbolja stvar za srpski fudbal bi bila privatizacija svih fudbalskih klubova - odnosno da država prestane da dotira klubove finansijski. Pitam se, da li bi tada, beogradski blizanci imali budžete toliko puta veće od ostalih klubova u Srbiji i da li bi i tada imali ekskluzivno pravo da titule dele među sobom?
To je to
Banat.Cuvena filijala jsd.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.