Почетна / Фудбал / Супер лига

Данило Пантић: Све победе до дербија, а онда ето и мене!

Фудбалер Партизана Данило Пантић рекао је да се нада да ће ускоро почети да тренира и да ће бити спреман за утакмице и додао да је веома битно да црно-бели пролећни део сезоне почну на прави начин, победом
ФОТО: ФК Партизан

По повратку са припрема из Турске, црно-бели су наставили са тренажним процесом. Међу играчима, који још нису кренули са тренинзима је и Пантић, који већ месец дана има упалу Ахилове тетиве, баш као и Ђорђе Ивановић.

Пантић је за клупски сајт рекао у базену и теретани ради вежбе које немају утицај на Ахилову тетиву која му је повређена.

Надам се да ћу брзо почети да тренирам, а самим тим и да будем спреман за утакмице – рекао је Пантић.

Повреда Ахилове тетиве је веома незгодна за опоравак, зна да траје од две до шест недеља.

Да, ево већ месец дана сам пасиван, не радим ништа, стављам лед у великим количинама што је веома битно. У тетивама има мало крви и тешко је доћи до ње. Сваки дан ходамо у току дана и самим тим је иритирамо. Једна од ређих и незгоднијих повреда – рекао је Пантић.

Пантић је навео да му је било тешко што је ван екипе током припрема.

Провео сам тамо са момцима две недеље, али не треба жалити за оним што не можемо да променимо, већ бити позитиван и надати се да ћу им се што пре придружити на терену. Овакве ствари се дешавају у фудбалу, ми смо у неку руку спремни на то, а добро је да није нека тежа повреда. Ове 'мале' су ОК, нека остане тако, све се да излечити – рекао је он.

Партизан први меч у 2019. години, у 22. колу Супер лиге Србије, игра против Бачке у гостима, а врло брзо након тога црно-беле очекује и „вечити” дерби.

Веома је битно да ово прво коло почнемо на прави начин победом. Играћемо против једне дефанзивне екипе и надам се да ћемо све утакмице до дербија победити, а онда дати свој максимум и победити и у дербију – рекао је Пантић.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko Pavlović
Sve pobede do kraja plus poraz Zvezde od Voše u plej-ofu.
dejavu
Na cemu gradis taj optimizam Panticu.Partizan mozda i ima dovoljno dobre igrace da moze da pobedjuje,ali nema nista drugo,ni hemiju,ni igru,ni trenera.Evo, dobio je Bata svoje pripreme.I sta smo videli.Bunker i par kontri protiv razigranih ali krajnje opustenih u odbrani Ukrajinaca? I mucenje protiv svih ostalih...
nego sta
Bice bice pobeda ako vam Vucela sve utakmice zatvori.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.