Почетна / Фудбал / Супер лига

Капитен Чукаричког Доцић пред меч у Нишу: Сличног смо квалитета са Радничким

Од прошле године дуели Чукаричког и нишког Радничког су неизвесни с обзиром да се ради о клубовима са великим амбицијама
ФОТО: Н. Неговановић

Без обзира на добре резултате у припремном периоду у Чукаричком се не осврћу на оно што је било, већ је фокус искључиво на првој утакмици, предстојеће суботе, у Нишу против Радничког.

Оно што је бар за тренера Крунића позитивно јесте да му се тим није много мењао, односно да тачно зна са каквим играчким квалитетом располаже. 

Завршили смо припреме без пораза, можда смо могли и да изгубимо неки меч, али било је као на неким првенственим утакмицама, успевали смо да направимо преокрет кад је требало. Генерално гледано добро смо играли. Противници су били по мери, за крај Левски. Иако смо губили после само неколико минута, знао сам да не можемо да изгубимо и да ћемо одиграти бар нерешено – објаснио је Марко Доцић, капитен Чукаричког.

За разлику од већине клубова из врха табеле, Брђани су најмање пазарили током зимског прелазног рока, док им је отишло пет играча.

То је наша предност, јер смо остали на окупу. Било је до последњег дана питање да ли ће тако и остати, неки играчи имали су скоро па готове иностране ангажмане. Остали смо на броју, сад знамо колико можемо у наставку сезоне. Уз то прикључили су нам се и  омладинци, а по ономе што сам видео озбиљно може да се рачуна на њих.

С обзиром да долази тежи део сезоне, јасно је да ће Крунићу бити потребна и „дужа” клупа, а Брђани тренутно на тренинзима имају 18 играча.

У првом делу сезоне одиграли смо 22 утакмице, са 13 или 14 играча, и освојили рекордан број бодова. То све говори какву екипу имамо. Против Радничког недостајаће нам Пушкарић, али срећа да повреда није теже природе. Тај проблем са штоперима имаћемо само за прво коло, после нам се враћа Копитовић.

Један од дербија кола игра се овог викенда у Нишу, ипак овај дуел видеће само Нишлије, с обзиром да ТВ Арени овај дуел није био занимљив тако да га неће преносити.

Са Радничким је свака утакмица до сада била напета. Покушаћемо да направимо добар резултат. Јесенас смо на Бановом брду играли нерешено 1:1, екипе су сличног квалитета једино ме брине у каквом је стању терен у Нишу. Ипак, идемо тамо мотивисани и са жељом да се вратимо у Београд са позитивним исходом – закључио је Марко Доцић, један од најбољих играча Чукаричког минуле јесени.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.