Почетна / Фудбал / Супер лига

Вулић иде на операцију, пропушта читав пролећни део сезоне?

Милош Вулић је током припремног периода имао много мука са повредом зглоба, а одигравање последњих десетак минута против Марибора не значи и да је проблем дефинитивно решен
ФОТО: ФК Црвена звезда

Постоји опција и да млади везиста Милош Вулић оде на операцију, али одлука још није донета и зависиће од процене лекарског тима и како се играч буде осећао у пуном ритму тренинга.

Реч је о стању које не доноси лекарску забрану тренинга, али бол може да постане свакодневна појава, поготово кад су терени тврди као што је био случај са подлогом на којој су црвено-бели радили у Турској. Проблем се дугорочно отклања оперативним путем, али је затим неопходна пауза од око три и по месеца.

У случају да се у Црвеној звезди определе да Вулић буде оперисан, пропустиће комплетан пролећни део сезоне и за њега би практично нови почетак биле летње припреме.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lekler
Dolaskom Ivanica a ostankom nekih igraca iz veznog reda konkurencija je paklena za svako mesto u tom delu tima.Tako da ne znam koliko bi puta i dobio sansu u takvoj konkurenciji.Kad se sve uzme u obzir ako decko stvarno ima problem za koji je najbolje resenje operacija,mislim da je to najbolje da uradi sada i udje potpuno spreman u naredne pripreme.Posto je prolecna sezona veoma kratka..oko tri meseca i plus trenutna konkurencija na njegovoj poziciji,sada bi mu mozda bilo najbezbolnije da se resi tog problema.A ako bi se oporavio ranije mozda bi cak uspeo da debituje pred kraj sezone.Isti takav problem je imao ranije Djurdjevic iz partizana,isto je resenje bila operacija...odradio je,mnogi su se pitali dali je sposoban posle toga kad je dosao kog grobara,momak je nadmasio ocekivanja i moze se kazati glavni krivac zbog nase izgubljene titule..Cak ga Terza nije ni doveo,zato sto su sumnjali dali je operacijom resio taj problem i koliko je sposoban za velike napore.
Marko
Odluciti sto je najbolje za njega i njegovu karijeru,nece Zvezda da oskudjeva zbog njegovog lecenja ,pola sezone ta tri mjeseca brzo prodju....Srecno momce...
РСЦЗ
Ако је ово истина, штета за Милоша... Много ми се свиђа како игра, права "десетка" и прави играч за Звезду!
Nenad
Da li je decko prosao medicinske preglede, pre potpisivanja ugovora? Ako jeste, onda menjajte doktore kod kojih ih vodite.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.