Почетна / Фудбал / Супер лига

Ивица Илијев: Биће Партизан јачи на пролеће, радује ме другарство!

- Ово су прве Батине припреме у Партизану, верујем да ће после овог имати много лакши посао у одабиру играча, прављењу екипе против ривала који нам буду долазили... – казао је Илијев
ФОТО: И. Милутиновић

Партизан слабији или јачи на пролеће?

- Бићемо јачи! Отишао нам је једино Марко Јанковић, на жалост, није играо целу полусезону, био је одсутан пет-шест утакмица због повреда. Летње новајлије су, у међувремену, надошле, актуелне, зимске - због ситних повреда нису добро скениране, сачекајмо... Против Краковије видели смо у три-четири наврата Мусине брзинске, физичке способности. Надам се да ће убрзо да буде спреман...

На прелазни рок подвучена је црта?

- На основу утакмице против Крила Совјетов верујем да ће доста доброг да нам донесе Зоран Тошић: видим га свежијег, моћног, одлучнијег на терену. Убеђен сам да ће много играча јесенас с мањим учинком или без минутаже сад да буду значајније за клуб.

Постоји ли могућност да Рикардо оде, рецимо, у Кину?

- Не желим да размишљам у том правцу... Спекулација ће увек бити, верујем да је ово тим који ће да представља Партизан у наредних шест месеци.

Токмак Нгуен вам је измакао, Ференцварош је платио Стромгодсету потребних 400.000 евра?

- На жалост, на Јанковићевој позицији нисмо довели оног ког смо желели. Не тражимо алиби, на то месту сад је Бамби Тошић. Ја сам оптимиста...

На чему базирате, оптимизам, речи: „бићемо јачи”?

- Бићемо бољи, заједно смо шест месеци, боље се познајемо, добра је хемија – радује ме другарство. Сви играчи пристигли у летњем прелазном року биће за минимум степен бољи.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Psihijatar
Neka udje ovaj sa slike.
Pedja PFC
Tako je Ivice, gazimo sve redom do LS ili LE.
iljes spic
gospodine Ilijevu,clan ste prljavog orkestra sa zadatkom potpunog unistenja Partizana,sve do sada sto ste uradili vi ,ubaceni Vazura i blagoglagoljivo kvarniVucelic bilo je iz projekta sekte za rusenje naseg kluba.Nas klub nije zasluzio da ga vode ljudi koji u strahu od sekte snishodljivo gledaju i ucestvuju u propasti kluba.
Miki
U svetu postoji jedno carstvo
Srbin dijaspora
@Miki; Prouci malo istoriju pa ces videti da ni jedno carstvo nije vecito, u celom svetu neznam dali ima jos 2 ili 3, tako ce biti i sas to vase carstvo !!!
Arsa
Uprava napolje...Nemate ni malo obraza !!!UPRAVA NAPOLJE

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.