Почетна / Фудбал / Супер лига

Дегенек: Свестан сам да сам направио грешку због које су нам срушени снови

Штопер Аустралије искрен после грешке због које је Аустралија испала у четврфиналу од Емирата
ФОТО: twitter

Дуго ће Милош Дегенек памтити 25. јанаур 2019. године. Доскорашњи дефанзивац Црвене звезде звезде је направио грешку у 68. минуту после које је Мабкут постигао гол за Емирате, а популарни кенгури су испали и изгубили шансу да одбране трофеј освојен пре четири године.

Када је судија из Јапана Сато одсвирао крај дефанзивац је пао на земљу, а већина саиграча су пришли да му пруже подршку, али је то њему још теже пало па је терен напустио са сузама у очима.

И ако су многи очекивали да ће у микс зони проћи поред новинара Дегенек је стао и одговарао на питања и тако показао још једном да је поред тога што је одлична играч још већи човек.

 - Свестан сам да сам направио грешку због које су нам срушени снови, јер сви добро знају да су нам амбиције биле да и на овом турниру стигнемо до трофеја. Али живот иде даље. Знам да ће ме ова грешка пратити кроз каријеру. Можда ћу моћи у глави да кажем да сам заборавио и да је та ситуација прошлост, али ћу се увек сетити тог тренутка. Хвала саиграчима, свима који су ми пружили подршку. Свестан сам да морам да идем даље, али неће бити нимало лако. Није мени криво због мене, већ што сам на неки начин саиграче довео у овакву ситуацију. Много смо очекивали од овог турнира и поред лошег старта против јордана, вратили смо се у живот и успели да изборимо пласман у четвртфинале – рекао је Дегенек.

Марк Милиган је стао у одбрану доскорашњег дефанзивца Црвене звезде:

 - Милош је прихватио кривицу због грешке коју је направио. Није му нимало лако. Ми смо уз њега и даћемо све од себе да му покажемо да није сам. Одиграо је одлично цео турнир, али фудбал је такава. Једна грешка и све се заборави. Мислим да су и навијачи схватили и да су га подржали, јер он је на сваком мечу давао максимум и видело се да игра срцем за национални тим. Покушаћемо да му  помогнемо да превазиђе све ово што га је снашло.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Haha
Ovaj poverovo da zna fudbal !!! Hahaha
kole
Dobro smo ga prodali pre ovoga...kiksara i panja,mogao je samo našu ligu da igra.
gropn II
pravda za Australiju, zrtvu zvezdine propagande
Knego
Svestan je i ceo Svet tvoje početničke greške.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.