Почетна / Фудбал / Супер лига

Вучелић: Плате играчима до поласка на припреме у Турску

Текућа 2019. могла би да буде упамћена по почетку радова на здању у Хумској?
ФОТО: И. Милутиновић

Пројекат се израђује, пролази кроз урбанистичке фазе... Створене су правне претпоставке да се уђе у целу причу, ове године требало би да се крене с градњом – казао је Милорад Вучелић, председник Партизана.

Тема УО биле су и финансије?

Играчи ће добити обећане принадлежности до одласка на припреме!

Пристижу, коначно, појачања?

Ето, договорили смо се са Ференцварошом за позајмицу Дејана Георгијевића. После Мусе Нџаја, очекујемо да се позитивно заврше и преговори са Стромгодсетом за Токмака Нгуена.

Партизан ће, ипак, да пружи шансу и својој деци?

Наравно, то је дугорочна политика клуба, стратегија с којом се сложио и тренер Мирковић. Пуно ми је срце што надолазе талентоване генерације – уз осмех је закључио Вучелић.

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 22. јануар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jovan
Polako s te plate. Pa zar nisu svi redom posle potpisivanja ugovorarekli kako su deca Partizana od rodjenja i da im je zivotna zelja da igraju u FK Partizan zbog ljubavi prema klubu ?
Marko Pavlović
Bravo.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.