Почетна / Фудбал / Супер лига

Георгијевић се враћа у Партизан, за почетак позајмица

Црно-бели, уколико буду задовољни играма брзоногог фудбалера, имали би право откупа уговора
ФОТО: Инстаграм

Свуда пођи, кући дођи – девиза Дејана Георгијевића, нападача мађарског Ференцвароша, на прагу повратка у Партизан у виду једногодишње позајмице с правом откупа!

Брзоноги фудбалер није могао да добије лепши поклон за 25. рођендан: играње за први тим црно-белих – дечачки сан, близу остварења 2014. за време шефовања Марка Николића – прикључен је припремама, међутим, чињеница да је имао конкуренте у Петру Шкулетићу, Данку Лазовићу и Немањи Којићу кумовала је новој прекоманди у филијалу Телеоптик. Ал' сад...

Георгијевић је жеља стручног штаба Парног ваљка, очито добро упознатог у квалитете фудбалера с најјачим трагом у Вождовцу: у дресу Змајева током 2017. блистао је на суперлигашким теренима често тероришући противничке голмане.

Ове јесени, код Украјинца Сергеја Реброва, није провео ни секунд на терену (?!), шансу су добијали Ланзафаме, Боде, Варга, Финбогасон, Г. Ловренчич...

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grobar
Moze moze, dete je grobar zasluzuje sansu
Марко Павловић
Може.
Bojan
Niste u pravu, oni ne dozvoljavaju gradjanima, ali sportistima daju dvojna državljanstva, pa Kosović i Janković imaju dvojna i igraju za crnogorsku reprezentaciju. Da ne igraju za Crnu Goru, onda bi mogli reći da je to nemoguća misija. Po tom principu i naši igrači poput Marušića, Filip Stojković, Marko Ivanić i dr. su dvojni državljani, jer imaju i srpsko i crnogorsko. Znači da mogu uzeti i Šćekić i drugi, a ako te ne žele bolje da odu iz Partizana i da ne zauzimaju mesto strancima (brazilcima, afrikancima, argentincima....) koji prave razliku na terenu i mnogo su bolji fudbaleri od Šćekića i takvih sličnih.
@bokiSAD
Mislis kao vama sto drzava poklanja po 20 miliona godisnje pa moze da se kupuje kao da se zaradilo posteno. Zapamti da pare od Evrope niste dobili i necete dobiti do leta.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.