Почетна / Фудбал / Супер лига

Нападач Кордобе на мети Звезде

Црвено-бели би могли да доведу појачање из Шпаније, некадашњег најбољег фудбалера лучанске младости Сашу Јовановића
ФОТО: ФК Кордоба

Црвена звезда има формиран тим, али руководство и спортски сектор не пропуштају да реагују кад се укаже шанса за ангажовање интересантног играча.

На радару шампиона Србије је Саша Јовановић, крилни нападач Кордобе. И не би било изненађење да се до краја прелазног рока пресели из Шпаније на Маракану.

96 утакмица у Супер лиги одиграо је за Младост Саша Јовановић

Кордоба је у тешкој позицији и на спортском и финансијском плану, управа мора да смањује трошкове и зато би странци могли да добију могућност за одлазак по мањој цени од реалне. Јовановић је процењен на 500.000 евра на „Трансфермаркту”, има уговор до лета 2020. године.

Контакт између појединих људи из Црвене звезде са менаџерском агенцијом која заступа Јовановића је успостављен, до краја јануара рашчистиће се ситуација.

23 гола постигао је Саша Јовановић за Младост у Супер лиги

Постоје и одређени предуслови да се реализује долазак Јовановића у Црвену звезду – одлазак барем једног деснокрилног нападача. Пре свега је реч о Џонатану Кафуу и Славољубу Срнићу, јер тренер Владан Милојевић инсистира да се Мохамед Ел Фарду Бен задржи у клубу и поред понуда.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sloba Delija
Ako ga dovedu, ispraviće glupost Lukićeve uprave koja ga je odbacila kada je bio na probi iz Kolubare. Gledao sam tu utakmicu na Marakani kada je proban i tada je pokazivao da vredi, međutim... Odličan igrač, mada više kao Marin nego kao Srnić, nije baš za defanizivne zadatke. Sigurno ne bi pogrešili da ga dovedemo. Nadam se da će se svi uveriti.
Carapan
Jovanovic otpao, dosao Vukanovic.
Stefan
Mnogo brz igrac , secam se da je prolazio pored ibanjeza kao pored drveta .
robin
Samo brz i nista vise...
Pera kojot
Posle onakvih bezličnih partija u LŠ, kada je bio potpuno izgubljen u prostoru i vremenu i kada niko nije primetio šta igra, osim da smeta našem beku, Milojević hoće da zadrži Bena?! „Ljudska glupost i svemir nemaju granica, ali za svemir nisam siguran“ (Albert Ajnštajn).
Севера део
Мислим да Милојевић зна више и од тебе,и од мене,бар што се тиче фудбала.Да је обрнуто,сада би некога тренирали,а он би писао коментаре.
Vucicu uhapsi terzica
ako nastavi sa rasipanjem para za ove krseve

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.