Почетна / Фудбал / Супер лига

Којашевић појачао Раднички

Којашевић у Раднички стиже из казахстанског Шахтјора из Карагандија, а пре тога је наступао за Дечић, Јагелонију, Горњик, Зету, Сарајево, Будућност, Астану, Локомотиву из Ташкента, Младост из Подгорице, Вардар и Војводину
ФОТО: fkradnickinis.rs

Фудбалски клуб Раднички добио је велико појачање за пролећни део сезоне, у којем ће јуришати на трофеје у домаћим такмичењима.

Нови члан нишког тима је репрезентативац Црне Горе Дамир Којашевић (31). Он игра на позицији офанзивног везисте, класичне „десетке“, која је у овом прелазном року означена као примарна на Чаиру.

Којашевић у Раднички стиже из казахстанског Шахтјора из Карагандија, а пре тога је наступао за Дечић, пољске тимове Јагелонију и Горњик, Зету, Сарајево, Будућност, казахстанску Астану, узбекистанску Локомотиву из Ташкента, Младост из Подгорице, Вардар и Војводину.

За репрезентацију Црне Горе одиграо је седам утакмица и постигао један гол.

Раднички су ове зиме пре Којашевића појачали крилни играчи Никола Чумић и Петар Петровић, као и десни бек Марко Живковић.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cipela
Sve dobra pojacanja,Radnicki ozbiljna ekipa, spoj mladosti i iskustva.
5 u 1
Upetostručena ličnost, bolesno...
trecepozivac
Dobro dosao majstore!
mrnr
veze ovaj nema
Nish
Drina-Caki-Kojasevic Kakva sredina!!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.