Почетна / Фудбал / Супер лига

Хтела га Звезда, али сад је Партизанов први пик!

Партизан је кренуо у офанзиву на десног бека Бордоа Милана Гајића. Свим силама!
ФОТО: Твитер

У Хумској се труде из петних жила да приволе младог репрезентативца Србије Милана Гајића црно-белом јату.

На руку им иде чињеница да је ове сезоне за Жирондинце одиграо свега две утакмице и да му је као „хлеб насушни” потребан клуб у којем ће, са 23 године (пуни за 12 дана), у континуитету да игра. Признаћете, Парни ваљак представљао би му идеалну средину...

Црно-бели би му намером да Немању Р. Милетића врате на штоперску позицију олакшали задатак да се избори за место у тиму и потребну минутажу.

Коментари39
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Garry Neville
Odlican ce Gaja. Daj Gajica sto pre.
Madjionicar
Kamo lude srece da je ovo istina i da se transfer realizuje. Miletic je odigrao korektno na beku, ali covjek nije bek nego je stoper i to samo Mirkovic zna zasto ga je tu forsirao, a na klupi nam sjedi Enake koji je, garantujem, jedan od najboljih bekova u ligi. Znaci, nisu sigurno bile u pitanju fudbalske stvari, ali necu uopste da se sad zamaram sa tim (znam samo 100% da je imalo veze sa forsiranjem malog Markovica u sredini). Bilo kako bilo, dovodjenje Gajica podrzavam, pa sve i ako to znaci da cemo se pozdraviti sa Enakeom. Na kraju krajeva, i bolje je da covjek ide, ako mu se nece dati sansa.
Madjionicar
@Pigeon Bek je bek. Nije njihovo da impresioniraju nego da rade svoj posao. Znaci, na prvom mjestu da su pouzdani u odbrani, a ukoliko taktika zahtjeva i to neko ubacivanje u napad, da minimum minimuma znaju kako da centriraju i to je manje-vise to. Brzina je naravno plus, ali nije imperativ. Cirkovic, koji nam je vecini ostao u pozitivnom sjecanju, je bio jedan od najbrzih igraca koji su ikad igrali u Partizanu, pa je po meni opet bio los igrac. Uglavnom, na prste jedne ruke se mogu izbrojati bekovi koji rade nesto vise od ovoga sto sam naveo kao vazno ili da znaju nesto vise o fudbalu. Hocu da kazem, nema Gajic sta da nas impresionira. Da je nesto bolji od Enakea, to se slazem da nije, ali je domaci igrac za razliku od njega. U prevodu, ako oslodimo to mjesto stranca koje Enake drzi (a pri tom ga uopste ne koristimo), onda mozemo da se pojacamo sa strancem na nekoj drugoj, potencijalno vaznijoj poziciji. U principu, nije da se ne slazemo ovde oko necega nego samo iznosim misljenje.
Pigeon
Od viska glava nece boleti! Ja sam u vise navrata pisao da mi imamo dobre igrace, ali u veoma kratkom rosteru, tako da ako neki ispadne iz stroja, mi nemamo adekvatene zamene, pogotovo na duzi period (kao recimo, Tosic, Jankovic, Sehovic...). Markovic je forsiran da bi se prodao i mislim da ce ga prodati. On moze da igra i na desnom beku (i to bolje nego na stoperu), ali ocigledno da postoji neki dogovor oko prodaje, jer su stoperi (pogotovo tako mladi) skuplji...Ja nisam impresioniran Gajicem, ne vidim sta to on moze da odigra, sto recimo, Enake ne moze, ali kazem, bolje da imamo vise igraca, nego da se krpimo. Po meni, mnogo problematicnije je mesto glavnog veznog i jos jednog zestokog spica i zadnjeg veznog; ovo zamajavanje oko bekova, bas mi nije sasvim jasno...
Прикажи још одговора
011
on ili aksentijevic
Uros
Prelaz u Humskoj za njega bi bila tri koraka unazad
Milan K.
Zvezda nece uci u LS sledecih 5 godina sigurno. Posle ovakvog uspona ide veliki pad.. To je uobicajeno.
Walter Pandiani
Nadam se tome najiskrenije.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.