Почетна / Фудбал / Супер лига

Југ Станојев прикључен припремама Звезде на Кипру

Припремама првог тима Црвене звезде прикључен је Југ Станојев
ФОТО: В. Марковић

Није Југу Станојеву ово премијера у друштву најбољих, има иза себе неколико циклуса рада под командом Владана Милојевића и раније Миодрага Божовића.

Станојев је једна од Звездиних нада из „класе 1999”, јесенас је играо за филијалу Графичар у Српској лиги.

Имао је понуде и из елитног ранга, али су одговорни у Црвеној звезди одлучили да је најбоље да настави развој под надзором тренера Милије Жижића.

Иста ситуација била је и са Вељком Николићем, који је такође уз први тим Црвене звезде и јесенас је био у Графичару. ОФК Бачка га је желела и гарантовала минутажу, међутим, остао је у филијали. Могуће је да Николић на пролеће дебитује у Супер лиги и буде позајмљен Земуну.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vesti sa Kipra
Zvezdine pripreme teku po planu, igraci vredno rade. Vas Delija direktno sa Kipra
Knego
Veliki talenat u dvadesetoj godini? Da je tako on bi bio već reprezentativac.
Knego
Ista stvar i sa Nusom. Gde ti viđe drugačije.
@Knego
A Musa,sto on nije reprezentativac a ima 23 god?
Željko Pavlović
Stamenković iz Sabaha i Vilotić iz Sent Galena su igrači za Zvezdu.
Željko Pavlović
Šaranov iz Lamije, Ninkov iz Zemuna, Medojević iz Darmštata i Mojsov iz AEK Larnake su igrači za Zvezdu.
Željko Pavlović
Šimić iz NP, Pauljević iz Ujpešta i Mladenović iz Gdanjska su igrači za Zvezdu.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.