Почетна / Фудбал / Супер лига

Дегенек: Посебно хвала најбољим навијачима на свету, армији цигана, а највише северној трибини

Досадашњи фудбалер Црвене звезде Милош Дегенек изјавио је да се тешког срца опрашта од тог клуба, уз велику захвалност свима
ФОТО: Твитер/ФК Ал Хилал

Искрен да будем, много, много ми је тешко саставити нешто, а да буде адекватна захвалница мојој породици и пријатељима који су били уз сваки мој корак од почетка до краја времена проведеног у Звезди, били и биће увек. Јако ми је тешко и са тешким срцем морам да се опростим од Звезде, да се поздравим са својом другом породицом, својим другарима, својом браћом у Звезди – написао је Дегенек на Инстаграму.

Дегенек је после шест месеци напустио Звезду и отишао у Ал Хилал из Саудијске Арабије. Захвалио је свима у Црвеној звезди.

Посебну захвалност дугујем свим својим срцем најбољим навијачима на свету, целом стадиону, целој армији цигана, навијачима Звезде широм света, а посебно северној трибини, Делијама. Без вас Лига шампиона не би била иста, без вас ниједно гостовање не би било лепо. Са вама је сваки тренутак био јединствен од заустављања аутобуса на ауто-путу до певања после пораза у Паризу и Наполију – навео је Дегенек.

Истакао је да му је „веома криво” што напушта „овај свети клуб”.

Али, знам да сам дошао на мала врата и нико ништа није очекивао од једног момка који долази из Јапана. Знам само да сам своје срце оставио на терену, у сваком дуелу, у сваком додиру лопте и свакој акцији мојих саиграча. Знам да сам обећао Лигу шампиона када сам долазио и испунио своје обећање. И знам да сада одлазим без дупле круне и знам да ће ми то бити тешко, али исто тако знам да је ова генерацијиа урадила нешто што се чекало 26 година. Знам да је ова генерација урадила нешто што ће се препричавати деци и унуцима. Надам се да ће врата Звезде увек бити отворена за мене и да ћу доћи на лето и узети своју медаљу са прославе дупле круне са мојом Звездом – написао је још репрезентативац Аустралије.

Поруку је закључио речима:

Звездо хвала ти, највећа си на свету.

Коментари30
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gropn II
tako, tako .... "armiji cigana ", a ne fensi "Delija" ! da svaku stvar postavimo na svoje mesto ...
Degenek
Ne lupajte ja sam dobio samo pola milke i vraćam se nazad u junu.
Atila
I gospodaru velikom naravno.
Marko
@BlAtilaOnom,u vreme cijeg ste stolovanja vi najtrofejniji klub u Srbiji.Ali mozete da imate jos 3 gospodara,i 4 Toleta,sad kad se div probudio necete se fudbala naigrati,vec vam prestoji borba sa ostalim timovima za plej of.
Aleks
Iz Miloseve izjave se vidi da odlazak nije samo njegova odluka, neko ga je pogurao, da ne kazem oterao...Vidite Terzicevu izjavu od pre par dana i sve je jasno. Ovakvog stopera dugo necemo imati! Nije zasluzio da mu u biografiji pise: 6 meseci clan Crvene Zvezde.
Prevara
Cuti prevaro - cuj hvala delijama , hvala severu. Ne lupaj - sta ti znas sta su cigani sta je sever zahvali se Mrkeli sto si nosio taj dres a ja da predlozim upravi da povuce is upotrebe broj 5 jer ga je ovaj cirkuzant previse ukaljao !!!
Tralalaaa
Ne lupajte kakva 3 miliona kakv kvalitet - on niti je sta pokazao niti ce pokazati . Zna se ko ga je doveo i zasto . On je presrecan sto uopste igra. Nije njemu lako- Azija , Emirati pa nazad kod Mrkele hahaha !!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.