Почетна / Фудбал / Супер лига

Миросављевић: Нећемо гомилати играче

Чукарички је за сада напустио само Петар Бојић, којем је истекао уговор, а по речима Миросављевића тренутно је најближи одласку Мирослав Богосавац
ФОТО: Н. Неговановић

Спортски директор Чукаричког Ненад Миросављевић рекао је данас да клуб неће без преке потребе ангажовати појачања, с обзиром да је тим попуњен на свим позицијама.

- Нећемо да гомиламо играче, задовољни смо кадровском ситуацијом и играчима које имамо, такође и резултатима које смо остварили у јесењем делу сезоне - рекао је Миросављевић, објављено је на сајту клуба.

- Што се тиче појачања, она ће искључиво зависити од одлазака. Довешћемо играче само у случају да неко оде, а надамо се да ће бити одлазака до краја прелазног рока. У супротном, нећемо правити гужву, нећемо доводити само да бисмо довели.

Чукарички је за сада напустио само Петар Бојић, којем је истекао уговор, а по речима Миросављевића тренутно је најближи одласку Мирослав Богосавац.

- Највише интересовања има за њега. Али, постоји интересовање и за друге наше играче, никоме нећемо правити проблем. Опет, нећемо ништа радити неплански, нећемо да слабимо екипу, а да не можемо да остваримо циљеве које смо себи поставили на почетку сезоне - рекао је Миросављевић.

Спортски директор Чукаричког је навео и да ће са неким играчима бити обављени разговори, те да постоји могућност да неко од оних ко је мање играо оде на позајмицу.

- Сви играчи су под уговором, у обавези су да почну припреме. Са неким играчима ћемо обавити разговор, видећемо шта је најбоље за њих и за клуб. Неки ће можда отићи и на позајмице - рекао је Миросављевић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.