Почетна / Кошарка / Супер лига

Зоран Тошић: Видећемо шта ће бити до краја прелазног рока

Партизан је први део сезоне завршио на трећем месту у Супер лиги са 44 бода, 15 мање од водеће Црвене звезде, а шест од другопласираног Радничког
ФОТО: И. Веселинов

Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је данас да је "за сада ту" и док је тако концентрисан је само на свој клуб и припреме за наставак сезоне.

- То се увек провлачи по медијима, свима је интересантно да се нешто дешава. За сада сам ту, а видећемо шта ће се десити до краја прелазног рока. Док год сам у Партизану, фокусиран сам само на то што је тренутно - рекао је Тошић новинарима, упитан о потенцијалном трансферу.

Фудбалери Партизана окупили су се пред почетак припрема за наставак сезоне.

- Одлично се осећам. Имали смо времена да се одморимо, али и план рада током паузе. Верујем да је већ свако дошао са базом и да овај период овде у Србији прође што брже, да побегнемо од зиме и на миру се спремамо у Турској - казао је Тошић.

Партизан је први део сезоне завршио на трећем месту у Супер лиги са 44 бода, 15 мање од водеће Црвене звезде, а шест од другопласираног Радничког.

- Много заостајемо, али ћемо покушати да урадимо све што је у нашој моћи да побеђујемо и пробамо да смањимо разлику. Ако се пружи прилика да се укључимо у трку, ми ћемо то искористити. Куп је такмичење где је Партизан увек имао одличне резултате и надам се да ћемо догурати што даље.

Постоји могућност да се до краја сезоне играју чак четири "вечита" дербија са Црвеном звездом, а Тошић је рекао да се нада томе.

- Било би лепо, волео бих да се то деси. Свако од нас воли да игра велике утакмице, било да си у Звезди или Партизану. То би било одлично и прижељкујем то. Видећемо како ће бити. Звезда је исто добра екипа, игра одлично последњих пар година, направили су систем, добро раде и биће нам част ако буде четири дербија - рекао је Тошић.

Сезона у првенству би требало да се настави 16. фебруара, а Партизан ће гостовати Бачкој.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja PFC
Nadam se da Tosica nece prodati jer takvog igraca ne mozemo da nadjemo. Ako ga budu prodavali nadam se da znaju starade, jer ispod 15 miliona ne bi smeo da bude prodat.
Branko
Tosicu, ja cu da ti kazem, sta ce biti do kraja prelaznog roka. NISTA, Tosicu, apsolutno nista. Vazno da ti i Sale Ilic imate unosne ugovore, igrate po koji minut svakog meseca, a novca za pojacanja nema. Eto, Tosicu, zasto nece biti nista do kraja prelaznog roka.
Ja
Trenutno niko ga nece,ni za dzabe

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.