Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић: Драго ми је што је цела Србија видела над ким је вршено насиље

Дешавања после утакмице између Напретка и Радничког у понедељак у Крушевцу изазвала су велику буру у јавности

Тренер фудбалског клуба Раднички Ненад Лалатовић изјавио је данас да је цела Србија имала прилику да види над ким је вршено насиље после утакмице са Напретком.

Драго ми је што је цела Србија имала прилику да види над ким је вршено насиље. Дешавања на конференцији су снимљена камером, јавност нека донесе суд ко је крив. Насиље над женама је вршено, али над мојом некадашњом супругом, мајком моје деце и над мојом деветогодишњом ћерком. Унапред припремљен „крушевачки сценарио“ је пао у воду, отишли су далеко са увредама и сада се у јавности извињавају. Понављам, нека народ погледа шта се све дешавало и народ нека сам донесе суд - навео је Лалатовић у изјави достављеној агенцији Бета.

Лалатовић је навео је да је ово „први и последњи” пут да се оглашава везано за дешавања у Крушевцу.

Истакао је да су једине жртве насиља чланови његове породице.

Дешавања после утакмице између Напретка и Радничког у понедељак у Крушевцу изазвала су велику буру у јавности.

Портпаролка Напретка Валентина Васић је после утакмице неуобичајено, провокативним питањем Лалатовићу, почела конференцију за новинаре.

Она га је питала коме је био упућен средњи прст, руководству Радничког или Напретка, на шта је Лалатовић њу питао да ли му је она псовала дете.

На то се надовезао један од присутних у сали, за кога је Напредак касније тврдио да је новинар локалног портала, а који је вређао Лалатовића.

Потом су уследиле међусобне увреде, а неке су биле упућене и Васићевој од стране Лалатовића.

Уследила су саопштења оба клуба, а Валентина Васић је Лалатовића у последњем оптужила за насиље над женама. На њену страну стао је и председник Напретка Марко Мишковић.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

km365
Hoće li biti kažnjen od strane FS za ovo?
sumider moder
On je proizvod jedne veoma poznate sportske kuce koja danas vedri i oblaci u nasem sportu .
Colmik
Znali su lalatovicev ćud i narav. To je fk napredak zloupotrebio. Sve je planski i projektovano, to je ocigledno. Interesuje me dal je Kosanovic imao udeo u projekciji svega,mislim da ne i voleo bih da nije... Lalatoviceva reakcija je ocekivana,iskrena,na prvu...na tu kartu napredak je i igrao...Svakako ne podrzavam reakcija lalata,ali daleko od toga da cu stati na stranu ljudi koji su ovo isprojektovali...
Гробар54
Невероватан примитивизам овог човека,који је због кратког фитиља залутао у професију!Ако је у фудбалу,треба да буде спреман на свакакве провокације и увреде сваке врсте.Далеко од тога,да било ко може да,оправда помињање деце и жене и вређање!Али онако хистерично и лудачки реаговати на конференцији за штампу и вређати ону жену,показује,да и он није много одмакао од навијача,олоша,који су одавно обичан муљ!
au grobar54
Kao prvo, lalatovic je trener jednog fudbalskog kluba - postovanje, bisi igrac - postovanje, milsim da je vodio i neku nasu reprezentativnu selekciju - postovanje, radio je u tom klubu - postovanje, sa klubovima koje je vodio bio uvek u vrhu lige -postovanje. Carapani, gde je Vase postovanje?
Sloba Delija
Kakav bezobrazluk drugarice Vasić! Ona kao da radi na TV N1, kakva prizemna pitanja?! Da je Napredak pravi klub odmah bi je smenio sa mesta portpoarola i poslao u kafe-kuhinju da pere šolje! Podrška za Lalatovića! Naš najbolji trener!
kiDE
kafe -kuhinja je vrh
kiDe
Bravo

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.