Почетна / Фудбал / Супер лига

Милојевић: Нити смо ми толико доминантни у првенству, нити је лига слаба

Црвено-бели ће у суботу одиграти последњу првенствену утакмицу у 2018. години пред Делијама, што је разлог више да трибине буду што испуњеније
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић позвао је навијаче, дан уочи утакмице са Напретком, да суботу од 19 сати у што већем броју дођу на стадион „Рајко Митић“.

- Испред свих играча и чланова стручног штаба позивам навијаче да у што већем броју дођу на Маракану баш из разлога што утакмица има хуманитарни карактер, да скупимо што већи износ и тако помогнемо нашим сународницима на Косову и Метохији. Улазимо у циљну равнину првенства, остало је још недељу дана и две тешке утакмице, најпре против Напретка. Чека нас неугодна екипа коју смо победили у Крушевцу и можда делује да смо лако добили утакмицу, али није баш тако било - рекао је Милојевић.

Црвено-бели ће у суботу одиграти последњу првенствену утакмицу у 2018. години пред Делијама, што је разлог више да трибине буду што испуњеније. Цене улазница за северну, источну и западну трибину су 100 динара.

- Не размишљамо о утакмици у уторак, већ само о Напретку, то нам је сада најбитнији меч. Нити смо ми толико доминантни у првенству, нити је лига слаба. Не бавимо се статистиком, као што сам више пута поновио, Суперлига нам је апсолутни приоритет и занима ме само прва наредна утакмица. Ривали су јако добри, а ми се фоксуриамо само на себе и драго ми је да играчи спроводе на утакмицама оно што вежбамо на тренинзима.

Тренер Звезде на рачун екипе из Крушевца није штедео речи хвале.

- Похвале клубу и екипи, Напредак је још једна стабилна суперлигашка екипа, са тренером Косановићем који има континуитет, увек играју добро и надахнуто, поготово у Београду. Правили су нам прошле сезоне проблеме и на свом и на нашем терену, па ће нам бити потребна пуна концентрација. Екипа је спакована јако добро у свим линијама, има квалитетне појединце, а јаки су и као колектив. Напредак зна да игра, место му је у врху српског фудбала и пажњу ћемо морати да обратимо на све противничке играче, а посебно на оне у самом нападу којима треба јако мало простора да направе проблем - нагласио је Милојевић.

Ни против Напретка, у оквиру 20. кола Супер лиге, неће моћи да рачуна на све адуте.

- Од почетка сезоне имамо велики број играча на располагању. Често сам напомињао да имам и оне који заслужују да играју а нема места за све. Сигурно да су повреде саставни део сезоне и најмање што желим је да нам се догоде, али смо доста кубурлили са тим проблемом после Ливерпула. Посебно сам задовољан што се сви полако враћају у такмичарски погон. Да ли има засићености? Има сигурно, али професионалци смо сви и то игноришемо, морамо да будемо концентрисани и спремни да завршимо полусезону како треба. Борјан се осећа одлично, видећемо још каква је тачно ситуација пред меч. Вујадин Савић је почео да подиже ритам тренинга, мали проблем има и Славољуб Срнић, остали су у тренажном процесу, али видећемо на ком нивоу физичке спреме.

Представнике медија је занимало и да ли је Милојевић темпирао форму баш за завршницу полусезоне, јер је утисак да је Звезда у успону.

- Да, баш сам „темпирао“ тако... То је јако тешко извести. Било је јако добро за игру у Суботици и идеални услови. Можда су неке нешто слабије партије дошле услед великог броја ротација играча, па је тешко имати континуитет игара, али свако ко заигра пружа максимум и то је оно што тражим од њих. Могу некад да одиграју слабије, некад добро, некад одлично, али увек морају да се боре и дају све од себе. Не можемо да бирамо ривале и распоред. Ушли смо после последње репрезентативне паузе у серију од осам утакмица до краја полусезоне и за ривале имамо екипе које су или у горњем делу табеле, или су јако добре. Остало је најслађе за крај, циљна равнина и три меча, долази и до благог опуштања, али мислим да су моји играчи свесни свега и да ћемо то избећи - завршио је Милојевић.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Eho Trela
Dodjem ti ja sinoc iz kafane pijan onako bas. Pita me zena: S kim si bio? Ja odgovaram: Nisam se vatao majkemi, a nije ni da su ribe bile lose :) Ludilo!
Нека нас буџет спаја све
Тако је Милоје, само још треба успешан модел државног социјалистичког богатогог давања у клуб преслиакти на све профи клубове у Србију у бар прва 3 ранга такмичења и Европа мора признати да је добила Лигу Шестице од тог трена.
Los veteranos 47
Miloje,trenerčino,vozi svoj autobus i ...ne osvrći se!
Milovan Z.
Tako je Miloje, milina prava imate igrace koje zelite, imate sudije i FS liga nije slaba naprotiv jaka je skoro kao Premijer ?Tu su Dinamo, Radnik , Backa da vise ne nabrajam! Ako neko posteno zaigra protiv vas i to nema problema tu su sdije a niste dominantni a izgubili ste samo dva boda?Uspesniji ste od Reala, Barcelone, Junajteda po statistickim podacima e toliko o tvojoj objektivnosti Miloje !
Nije nego
Tacno. Samo igrate namjestene utakmice.
Trancer
Igramo namestene utakmice zato igramo Ligu sampiona, ima logike, i nismo porazeni na domacem terenu protiv jakih evropskih ekipa.
jeste nego
kompleksi veliki su cudo

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.