Почетна / Фудбал / Супер лига

Везиста Нишлија: Оборићемо све рекорде

Александар Станисављевић убеђен да ће Раднички до краја првог дела сезоне освојити шест бодова
ФОТО: В. Марковић

Иако су гостовање у Београду и меч против Вождовца прогласили најтежим ове јесени, фудбалери нишког Радничког успешно су окончали сусрет „на крову“. Победили су домаћина (1:0) и са сва три бода вратили се у Ниш.

Овим тријумфом суперлигаш са Чаира учврстио се на другом месту и извесно је да ће ту и презимити.

- Преостало је да у наредна два меча пре паузе, у недељу са Спартаком ЖК на Чаиру и потом на гостовању Напретку, потврдимо успешну јесен. Већ сада могу да кажем, с обзиром да је веома квалитетна атмосфера у екипи и добро расположење у клубу, да сам убеђен у освајање свих шест бодова на поменуте две утакмице. Оборићемо све рекорде - рекао Александар Станисављевић, првотимац Радничког из Ниша.

(ЦЕО ТЕКСТ можете да прочитате у данашњем штампаном или ПДФ издању Журнала)

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Miki
Grad Nis i Radnicki treba da postuju dodjose jer zbog njih ste tu gde ste.A starci i penziju s postovanjem jer sve ima svoj rok trajanja.
san antonio
Naravno da klub poštuje dodjoše od kako je politika ušla u klub, pitam se kako su ovi prethodni bili *nesposobni * da finansijski stabilizuju klub jer kako je došla politička garnitura u klubu sve je na *svom*mestu, i to poštovanje dođoša se ogleda verovatno kroz dubinu njihovih džepova, ali šta sutra-kada nam je omladinska škola uništena jer je poznato da je nekada Radnički bio rasadnik talenata a sada su svu našu decu najurili, a verujte bilo je dece u koje je vredelo ulagati, ali od *dođoša* i tatinih i maminih* sinova nisu mogli dalje.Obiće se klubu to nekada o glavu.
који блам
Не умањујући квалитет и успех екипе али у овој екипи нема ни једног Нишлије, све дођоши, сем старог"Цакија",Аце Јовановића" и Марка Мркића који је ту само зато што му је тата Саша, Господа из клуба су зарад оваквих успеха "уништила омладинску школу" и најурили своју децу-посебно генерацију 99.год. која је била добра са добром и талентованом децом.До када ће ово трајати не знам али само знам да све сем *сунчевог сјаја* има свој крај.
Jaooo patetike
Ne prođe jedan tekst da se ne javi neki bivši vojnik kluba i lamentira nad svojom sudbinom.
Dnevna doza kmečanja Beograđana
Idemo! Tri, četiri, sad!
Бари
Даће Бог да будете други и на крају,САМО ХРАБРО!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.