Почетна / Фудбал / Супер лига

ВД тренера Војводине препоручује Роцкова Крстајићу

Бранио је фантастично, у континуитету понавља високу форму – презадовољан је тренер Кривокапић
ФОТО: В. Марковић

Минималан тријумф донео је три бода, али 1:0 на Бањици за Новосађане има и додатну вредност, пре свега у психолошком смислу, јер се посрнула екипа са три бода вратила у равнотежу.

Тријумфом у првој утакмици у којој је на супелигашкој сцени предводио Војводину, вд шефа стручног штаба Радован Кривокапић најавио је да поседује обећавајући тренерски квалитет.

Шта бисте издвојили као највредније у издању Војводине пред београдском публиком?

Највећи помак уочио се у беспрекорном колективном приступу. Најпростије речено, играли смо у систему „један за све, сви за једнога”. Тај рецепт нас је довео до тријумфа.

Шта вама, као тренеру, значи овај тријумф?

Потврдило се старо правило да екипа игра онако како тренира. Неке ствари које смо радили на тренинзима пред ово гостовање показале су се као пун погодак. Мени то много значи, јер су се играчи на делу уверили у значај онога што се од њих тражило на тренинзима.

Опши утисак очевидаца је да се на голу посебно истакао Емил Роцков?

Поштено је да се Роцкову припишу највеће заслуге. Заиста, бранио је фантастично. Надам се да су то запазили и они који су задужени за репрезентацију Србије. Роцков у овој сезони у континуитету понавља високу форму и зато, по мом мишљењу, заслужује да буде награђен позивом у репрезентацију.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ZOKS
Velike pare dolaze ove zime u Vojvodinu, dovodimo četiri ekstra pojačanja i naravno vraćamo Laleta za trenera. . Ponovo će se i to vrlo brzo Karadjordjem prolamati - ćiri bu , ćiri ba...
007
e neće zvezdaš,taman mu milion evra iz bankomata ponudili jer je Emil peta generacija Vojvodinaša u porodici i pripada onim 10 posto u državi koji za nju navijaju..barem toliko da ne računam one koji su od 90te emigrirali po belom svetu ne pristajući da ih neko vaćari pa makar to bila braća,sestre,drugarice i drugovi iz bg.
Zvezdaš
Sjajan golman,pred njim je blistava karijera.Zaista bi voleo da potpiše za Zvezdu kada Borjan bude otišao,bio bi mu najbolja moguća zamena!
Deripaska
Radovane, oči majkine, znaš li ti šta pričaš? Znaš li ko je prije tebe bio na klupi Vojvodine? "Ekipa igra onako kako trenira..." Hoćeš reći da Okuka nije trenirao ekipu na pravi način? Radovane kad dođe Lalat tebe će da prebace da vodiš petliće.
Pendula
Djuricic je u penziji.
Laki
Dolazi Milan Djuricic, a Lslat moze u farmu, parove, zadruge...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.