Почетна / Фудбал / Супер лига

Крунић: Презадовољни смо! Окука: Имали велику шансу...

Чукарички је победио Војводину голом Огњена Мудринског у надокнади времена са 1:0, у 12. колу Супер лиге
ФОТО: Н. Неговановић

Тренер фудбалера Чукаричког Симо Крунић рекао је да је презадовољан данашњом победом над Војводином у српском првенству.

Презадовољни смо победом, била је тешка утакмица јер је Војводина добра екипа са добрим играчима и није је лако победити. Покушавали смо на све могуће начине до последњег минута – рекао је Крунић за телевизију Арена после утакмице на Бановом брду.

Чукарички је победио Војводину голом Огњена Мудринског у надокнади времена са 1:0, у 12. колу Супер лиге.

Тренер Војводине Драгомир Окука био је незадовољан после утакмице.

Играли смо доста добро, имали велику шансу... На нашу несрећу и после грешке овако искусног играча... Тешко да ја као тренер могу да утичем да се овакве грешке не праве – казао је Окука.

Чукарички је победом избио на друго место на табели српског првенства, док је Војводина на седмој позицији.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Slaninar 100%
Ćiribu, ćiriba, igra Voša k'o Real! Kakva su nam uprava i sportski sektor, dobro mi i guramo. Dok ovi prodavci magle, secikese, mešetari i sitni dileri(firmaši) ne napuste klub, nema tu leba. Klub moraju da vode bivši Vošini igrači, koji osećaju i vole klub. Trener mora biti bivši igrač Voše, prezivao se on Pavković, Kosnović, Zagorčić ili neko sasvim drugi, baš i nije toliko važno... sportski direktor mora danonoćno da izgara za klub, a ne da u jeku prelaznog roka ide na godišnji odmor. Fudbal više ne stanuje u Novome Sadu. UPRAVA NAPOLJE!!!
Zubus72
Sramota za klub do čega smo ga doveli!Menjamo trenere i igrače kao na "stanc" traci i to bez ikakve ideje i koncepcije.Nemože se uprava i sportski sektor u klubu ponašati kao da ih to ne dotiče,pa pobogu vi ste dovodili te silne trenere i igrače ,nije to moglo gospodo bez vašeg "aminovanja".Okuki se treba zahvaliti ako u par utakmica ne bude imao rezultate jer nikakav sistem igre nije postavio od kada je trener.Ako ima imalo pameti raspustiti kompletnu garnituru .......
007
Okuka i upravo prvo pogledajte snimak jer je Đurić fauliran pre gola a par minuta pre toga čist penal nad Ezeom nije sviran i ako ne pobedi Vojvodina naredna 3 meča protiv Sinđelića u kupu i na našem stadionu Radnik i Dinamo sve da lete iz kluba od uprave do skupštinara pogotovo onih 30 nezamenjivih .
Marko Petrović
Kruniču, imaš dobre igrače, posebno mislim na Kajevića, Bogosavca i Ovusua, ali igra Čuke je daleko od dobrog! Ekipa ti igra užasno sporo, sa mnogo kontakata. Sve počinje od zadnje linije u kojoj štoperi mnogo opušteno i sporo iznose i dave loptu! Zatim na sredini terena nastaje prava letargija, sa previše kontakata, sporo, opušteno bez žustrine i kreacije! Ubrzaj igru, naloži igračima sredine terena da ne smeju imati više od 1 do 2 kontakta sa loptom! U igri Čuke nema vertikalnih pasova a igrači ti se uglavnom ne otkrivaju bez lopte!
Alex
Dodji gospodine na trening čuke da nam pokažeš ta tvoja vertikalna razmišljanja molim te!!!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.