Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић: Утакмице добијене на папиру су најтеже

Фудбалери Радничког у суботу ће дочекати Земун у утакмици 12. кола Супер лиге Србије
ФОТО: И. Веселинов

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Ненад Лалатовић рекао је да његова екипа мора опрезно да уђе у меч против Земуна, истакавши да су утакмице добије на папиру увек најтеже.

Оно што сам поручио и мојим играчима јесте да максимално опрезно морамо да уђемо у утакмицу са Земуном јер је тај клуб управо против Црвене звезде, која је била у најјачем саставу, показао о каквом се тиму ради. Имали су до 90. минута бод у џепу, а то против Звезде са Боаћијем, Марином и осталима, показује да екипа има квалитет – рекао је Лалатовић на конференцији за новинаре.

Фудбалери Радничког у суботу ће дочекати Земун у утакмици 12. кола Супер лиге Србије.

Раднички је трећи на табели домаћег шампионата са 24 бода, колико има и другопласирани Партизан. Земун тренутно заузима 13. позицију са девет освојених бодова из 11 мечева.

Лалатовић је казао да Земун не заслужује да буде на месту које тренутно заузима и да је сигуран да ће брзо напредовати на табели.

Нема опуштања. Циљ је да из утакмице у утакмицу играмо све боље и да обрадујемо наше навијаче. А то ћемо једино успети ако максимално озбиљно приступимо сваком дуелу, не смемо се опустити и морамо бити мотивисани јер сам уверен да ћемо преко пута имати изузетно мотивисане Земунце – рекао је Лалатовић.

Он је навео да је атмосфера у тиму веома добра, победничка, и додао да мали проблем има са Петром Грбићем који је повредио зглоб.

Вуче повреду већ десет дана, од утакмице из Лучана када ју је и задобио. Почео је да тренира али није спреман стопроцентно. На све играче сем њега могу да рачунам – рекао је Лалатовић и позвао навијаче да дођу на Чаир у што већем броју.

Потребна нам је подршка јер је најтеже добити овакве утакмице, добијене на папиру. Земун је веома добар тим – истакао је тренер нишке екипе.

Ненад Лалатовић је прокоментарисао и данас извученог противника у осмини финала Купа Србије.

Земун је у фокусу, али када је реч о Будућности из Добановца у Купу, извукли смо на папиру доброг противника. Али, када се сетим да смо прошле године испали од Златибора... Опуштања нема, куп је специфично такмичење ако немате дан и промашите пуно шанси, притом на малом и не баш добром терену, може свашта да се деси. Морамо бити максимално озбиљни ако желимо да се пласирамо у четвртфинале.

Утакмица Раднички - Земун игра се сутра од 19.00 на Чаиру, на којем Раднички ове сезоне још нема пораз.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.